Zo koop je online tweedehands auto!

Het online kopen van een tweedehands auto heeft veel voordelen: de prijzen zijn lager, de levertijd is korter en het aanbod wordt steeds groter. Helaas kan het online aanschaffen soms ook een beetje tricky zijn. Je weet nooit wat je precies krijgt, je kunt te veel betalen en in het ergste geval opgelicht worden. In deze blog lees je alle ins en outs van online tweedehands auto’s kopen!

Ben jij op zoek naar een tweedehands auto? Neem een kijkje op Bynco.com: de eerste webshop voor jong gebruikte auto’s in Nederland. Zij vinden het belangrijk dat kopers niet alleen de juiste auto kiezen, maar ook een goed gevoel aan de verkoop overhouden. Hoe zorg je nu dat je de beste auto koopt? Dat lees je hier!

Welke tweedehands auto?

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen bij het kopen van een auto is: wat voor auto wil je? Ben je van plan om met vrienden op vakantie te gaan en verre reizen te maken? Of wil je juist een auto om naar je werk te rijden of je kinderen naar school te brengen? Wil je een zuinig model of een auto met veel vermogen? Er zijn veel (meer) vragen die je jezelf moet stellen, gelukkig heeft de ANWB hulp bij het kiezen van de perfecte auto. Tip: als je een beetje wilt opvallen met je auto, koop geen grijze auto! Dit is namelijk de populairste autokleur van afgelopen 5 jaar geweest.

Voordelen van Bynco

Als je weet wat voor auto je wilt kopen, kun je deze het beste online tweedehands kopen. Zo kun je met hetzelfde budget zelfs een luxere variant kopen, omdat de prijzen lager zijn. Daarnaast hoeft de auto niet meer gemaakt te worden, dus de levertijd is een stuk korter dan voor een nieuwe auto. Ook hoef je de zogenaamd vrijblijvende koffies niet met autoverkopers te drinken, of te onderhandelen over de prijs. Daarnaast zorgt Bynco ervoor dat je auto wordt thuisbezorgd, de registratiepapieren in orde komen en dat de auto technisch gekeurd is. Ideaal!

Niet tevreden? Geld terug!

Bevalt je auto toch niet? Geen probleem! Je kunt de auto binnen 14 dagen weer op laten halen door Bynco. Zij stellen daarbij geen lastige vragen over de reden van retournering. Na de 14 dagen bedenktijd heb je minimaal 180 dagen garantie. No stress dus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.