Zakelijke reiziger kiest vaker voor combinatie van vervoermiddelen

Bescherming persoonsgegevens steeds belangrijker

 

Werkgevers doen steeds vaker een beroep op externe partijen die bedrijfsoplossingen bieden om HR- en Mobiliteitsmanagement te ondersteunen. Een belangrijke voorwaarde daarbij is dat de kwaliteit van de dienstverlening en de informatiebeveiliging gegarandeerd worden.

 

Meer diversiteit in mobiliteit
Steden worden drukker en steeds lastiger te bereiken. De komende jaren is er een miljoen woningen nodig om iedereen te huisvesten. Volgens de huidige norm horen daar 1,5 miljoen auto’s bij, en daarvoor is in steden simpelweg geen plek. Nieuwe technologieën worden ingezet om toegankelijkheid te bevorderen en werkgevers gaan op zoek naar meer diversiteit binnen het mobiliteitsbeleid. Radiuz geeft hier invulling aan en biedt toegang tot alle vormen van vervoer ongeacht de vervoerder en met één pas.

“Onze visie is dat deze toegang zo eenvoudig moet zijn als water uit de kraan”, aldus Victor van den Berg CEO. “Wij koppelen flexibiliteit aan kwaliteit en laten mobiliteitsoplossingen aansluiten bij de bedrijfsprocessen van onze klant”.

 

ISO certificering
Radiuz regelt processen in op bedrijfs- of afdelingsniveau, kortom: op maat voor de klant. Daarbij is veilige data-uitwisseling van groot belang. Het aantal bekende datalekken in Nederland is sinds 2018 sterk toegenomen, bij 63% is er data naar een verkeerde ontvanger gegaan. Door de uitbesteding van mobiliteit wordt veiligheid van persoonlijke data nog belangrijker. Als enige kaartaanbieder in Nederland is Radiuz daarom sinds kort in het bezit van een ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) certificaat.

“Het certificaat wordt regelmatig door een onafhankelijke partij ge-audit. We voldoen met deze ISO certificaten niet alleen aan de norm, het geeft aan hoe belangrijk wij kwaliteit en de veiligheid van data vinden”, aldus Van den Berg.


Over Radiuz
Bij Radiuz geloven we dat gecombineerd gebruik van alle vormen van mobiliteit zo eenvoudig moet zijn als water uit de kraan. Mobiliteit van A naar B brengt ons dichterbij. Dichterbij familie en vrienden. Dichterbij sport, werk en cultuur. Het brengt ons bij de meeting van vanmiddag en de afspraak van vanavond. Stel je voor dat je hierbij niet eens nadenkt over het gebruik van alle mogelijke mobiliteitsopties. Dát is onze missie.

Radiuz maakt het mogelijk voor medewerkers om reisbewegingen en transacties te maken bij allerlei mobiliteitsaanbieders met één zakelijk abonnement. Zo reis je bijvoorbeeld eenvoudig met het OV en kun je in de apps van onder andere EasyPark, Greenwheels en Yellowbrick met je zakelijke account transacties afrekenen. Werknemers hoeven hierdoor zelf nooit voor saldo te zorgen, hoeven geen reishistorie bij te houden en declaratie geschiedt automatisch tussen Radiuz en werkgever. De werkgever ontvangt aan het eind van de maand één factuur voor alle mobiliteitstransacties die zijn gemaakt door alle medewerkers. Kortom: zowel zakelijk als privé geen beperkingen in vervoersopties en tegelijkertijd grip op – en inzicht in- mobiliteitsverbruik van medewerkers. Dát is Mobility Made Simple!

Radiuz maakt onderdeel uit van AutoBinck Group, een familiebedrijf uitgegroeid tot een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt, met veelzijdige mobiliteitsbedrijven gericht op de mobiliteit van morgen. Het bedrijf heeft een omzet van € 985 miljoen, is actief in acht Europese landen en heeft 1.609 medewerkers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.