jouw merk,
onze oplossing

sharing is caring: jouw merk op ons product

Zoek je een breder én beter mobiliteitsproduct? Verandert de markt en daarmee de vraag van de klant? Wil je je klantrelaties herwaarderen? Dan hebben wij de oplossing: Radiuz PaaS (Platform as a Service). De whitelabel-oplossing voor merken met een vaste groep klanten en/of eindgebruikers die hun mobiliteitspropositie moeten of willen veranderen.

platform as a service

Wij stellen onze mobiliteitsoplossing beschikbaar als Platform as a Service, waarbij je de ruimte krijgt voor je eigen invulling en huisstijl. Wij zorgen voor de transactieverwerking, validatie en financiële afwikkeling van mobiliteitstransacties. Allemaal ondersteund met een landelijk geaccepteerde mobiliteitskaart. Op die manier worden tientallen leveranciers van mobiliteit letterlijk met één integratie beschikbaar.

altijd up to date

Onze in-house developers werken dedicated aan het doorontwikkelen van ons platform, zodat we voorlopers zijn én blijven. Daar pluk jij de vruchten van.

bespaar kosten

Met een whitelabel-oplossing bespaar je enorm op ontwikkelkosten. En ook de continue kostenpost van doorontwikkeling komt te vervallen.

jouw look & feel

Alle touchpoints hebben jouw logo en kleuren. Zo bouw je voort op het vertrouwen dat je hebt opgebouwd. Of zet je een nieuw, eigen merk in de markt.

rocket launch

Passeer een complex ontwikkelproces en versterk je waardepropositie direct.

focus op je kracht

Door een whitelabel toe te passen hoef je alleen nog maar bezig te zijn met je eigen groei.

grip op je verdienmodel

Met een whitelabel heb je zelf grip op hoe je de propositie gaat vermarkten.

onze infrastructuur: altijd een succesvolle date

Onze simpele, veilige en betrouwbare infrastructuur koppelt moeiteloos met een grote verscheidenheid aan mobiliteitsleveranciers.

whitelabel, waarom eigenlijk?

Radiuz is een open mobiliteitsplatform. Mobiliteit van A naar B is dan ook de kern van participatie in het leven. Het brengt ons verder. Maar tegelijkertijd ook dichter bij elkaar. Wij zien het als onze taak om mobiliteit zo eenvoudig te maken als water uit de kraan. Voor zoveel mogelijk mensen. Daarom vinden we het waardevol als ook jij ons platform kan gebruik voor je eigen merk.

ben je klaar voor een breder en beter mobiliteitsproduct?

We helpen je graag onze mobiliteitsoplossing helemaal van jou te maken.