Jouw merk,
onze oplossing

De Radiuz PaaS (Platform as a Service)-oplossing is beschikbaar voor merken met een vaste groep klanten en/of eindgebruikers die hun mobiliteitspropositie moeten of willen veranderen. Vanwege marktverandering, een gewijzigde klantvraag of omwille van productverbreding zoek je naar herwaardering van klantrelaties of beide.

 

Het ontwikkelen van een mobiliteitspropositie is een tijdrovend, complex en kostbaar proces. Om die reden hebben we geïnvesteerd in een simpele, veilige en betrouwbare infrastructuur die moeiteloos koppelt met een grote verscheidenheid aan mobiliteitsleveranciers.

Wij stellen onze mobiliteitsoplossing beschikbaar als Platform as a Service waarbij je ruimte krijgt voor eigen invulling en eigen huisstijl. Wij zorgen voor transactieverwerking, validatie en financiële afwikkeling van mobiliteitstransacties, allemaal ondersteund met één landelijke geaccepteerde mobiliteitskaart die toegang geeft. Op die manier worden tientallen leveranciers van mobiliteit letterlijk met één integratie beschikbaar.

De voordelen van Radiuz Whitelabel

1. Rocket launch

Het ontwikkelen van een nieuw platform vergt veel tijd: zowel het ontwerpen als het uitwerken. Wij zien dat veel organisaties die hun waardepropositie willen versterken dit op korte termijn willen toepassen. 

Door te kiezen voor een whitelabel passeer je een complex ontwikkelproces én kan je snel lanceren.

2. Je blijft up-to-date

Naast dat je snel kan lanceren is het ook van groot belang dat het platform door blijft ontwikkelen. Dit in house doen vergt kennis, tijd en inspanning. 

Kies je voor de white label oplossing van Radiuz, dan vaar je mee op de kennis en ervaring die wij jarenlang hebben opgebouwd. Daarnaast staat ons platform niet stil en daar pluk jij de vruchten van.

3. Je bespaart kosten

De kosten van het ontwikkelen van een eigen platform liggen hoog en is vervolgens een continue kostenpost i.v.m. doorontwikkeling en snel veranderende technologie in de manier waarop we mobiliteit consumeren.

Met een whitelabel bespaar je enorm op ontwikkelkosten.

4. Branded solution

Wij begrijpen dat je voort wilt borduren op het vertrouwen dat je hebt opgebouwd met je eigen merk óf misschien wel een nieuw merk op de markt wil brengen. 

Met de Radiuz white label mobiliteitsoplossing hebben alle communicatie touch points jouw logo, naam en kleuren.

5. Sta in je kracht

Jouw organisatie heeft haar eigen kracht. Door een whitelabel toe te passen hoef je als organisatie niet te focussen op andere zaken dan waar jouw kracht ligt.

Onze kracht ligt in het ontwikkelen van mobiliteitsoplossingen. Hier zijn wij al jaren mee bezig. We hebben een team met verschillende experts op gebied van mobiliteit, development, marktonderzoek, etc. 

6. Grip op je verdienmodel

Wij leveren de oplossing aan jouw organisatie, hoe deze de markt op wordt gebracht en hoe het verdienmodel eruit ziet bepalen jullie zelf.

Met een whitelabel heb je zelf grip over hoe je de propositie gaat vermarkten.

Geïnteresseerd in een mobiliteitspropositie?

Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen we contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kies voor Radiuz

  • We zijn onafhankelijk.
  • We werken met één platform.
  • We hebben in-house development.
  • We zijn onderdeel van AutoBinck Group