werkplek reserveren

COVID-19 heeft het woon-werk verkeer blijvend veranderd. Waar we voor de uitbraak van de pandemie nog massaal in de file of volle trein stonden, blijven we nu en straks vaker thuis werken.

Ook de bezetting op kantoor wordt anders. De indeling van werkplekken wordt anders en er worden andere eisen gesteld. Maar hoe hou je hier grip op?

 

Met Radiuz heb je de mogelijkheid om eenvoudig je werkplek te reserveren. Eén app voor zakelijk reizen en kantoorbezetting.

 

eenvoudig je werkplek reserveren

Medewerkers plannen hun komst

Je medewerkers reserveren eenvoudig op de gewenste dag een werkplek op kantoor. Dat scheelt jou als werkgever tijd, en geeft medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen. 

Grip op beschikbare werkplekken per locatie en afdeling

Heeft jouw organisatie meerdere locaties en afdelingen? Via onze app heb je als werkgever snel en eenvoudig inzicht in de beschikbare werkplekken.

Houd een veilige afstand en controleer de bezetting op kantoor

Bij binnenkomst laat de medewerker ter controle eenvoudig het groene reserveringsscherm zien. 

Previous
Next

verantwoord reizen

Wij zien dat de vraag naar mobiliteit aan het veranderen is, door de huidige situatie is dit in een stroomversnelling gekomen. Het verantwoord kunnen reizen is een nieuwe vraag binnen mobiliteit en aangezien een groot onderdeel van het verkeer in Nederland woon-werk gerelateerd is, zien wij hier een belangrijke rol in voor werkgevers.
Geef je medewerkers zelf de keuze met welk vervoersmiddel zij naar werk komen. Met ons alles-in-één mobiliteitsplatform houd je als werkgever grip op mobiliteit en genieten je medewerkers meer vrijheid en gemak.

mobiliteits-ecosysteem

Radiuz biedt een compleet mobiliteits-ecosysteem met een portal voor werkgevers en een app voor medewerkers. Daarnaast komen alle mobiliteitsaanbieders samen in ons ecosysteem. Als werkgever bepaal je via het portal de kaders voor verschillende reizigersgroepen. En medewerkers genieten via de app van meer vrijheid en gemak. Win-win!

benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom kies je voor Radiuz