Meer vrijheid in mobiliteit voor medewerkers en meer grip voor werkgevers.
Het lijkt een onoplosbare tegenstelling, maar dat is het niet met de complete mobiliteitsoplossingen van Radiuz.

 

Medewerkers krijgen drempelloos toegang tot alle gewenste vormen van vervoer, ongeacht de aanbieder. De werkgever bepaalt wie, wat vergoed krijgt door middel van een legio instellingen. Grip dus, terwijl de medewerker meer opties krijgt. Na analyse van de reisdata kun je eenvoudig het mobiliteitsbeleid aanpassen om zo nóg concreter te sturen op organisatiedoelstellingen. Daarnaast verzorgt Radiuz de afrekening én complete factuurstroom van de gemaakte reizen. Geen gedoe meer met bonnetjes, voorschieten of declaratieverwerking én een besparing op de interne administratiekosten.

Advies in aanpak en proces

Een nieuw mobiliteitsbeleid inrichten is geen kwestie van plug and play. Radiuz begeleidt je waar nodig in het toewerken naar een nauwsluitend en toekomstbestendig mobiliteitsbeleid.

Single point of contact

Voor een compleet en onafhankelijk mobiliteitsaanbod voor je medewerkers. Mobiliteitskaart, km vergoedingen, mobiliteitsbudget voor lease-auto's, OV, deelauto's, taxi, parkeren en veel meer.

Mobiliteitsportal voor werkgever

Voor beheer en 24/7 inzage in reis-, management- en factuurinformatie en het effect van sturing op beleidsdoelstellingen.

Minder administratie en afname van declaraties

Maandelijkse BTW factuur en rapportages op basis van de werkelijke kosten

Wat we doen

 

Hoe

Met Radiuz plug je in op het meest uitgebreide en onafhankelijke netwerk van mobiliteitsleveranciers: het Radiuz-platform. De bijbehorende mobiliteitskaart geeft elke medewerker drempelloos toegang tot allerlei soorten mobiliteit. Hoe lager de drempels zijn om gebruik te maken van verschillende vormen van mobiliteit, des te aantrekkelijker het voor medewerkers wordt om slimme keuzes te maken.

Alle mobiliteitszaken worden via één aanspreekpunt geregeld. Bovendien handelen wij alle administratie omtrent mobiliteit op een professionele manier af, op basis van de door werkgever ingestelde business rules en rekening houdend met alle arbeidsvoorwaarden. Onze dienstverlening is erop gericht om mobiliteit voor de werkgever en haar medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken en optimaal te faciliteren.

Voor wie

Radiuz richt zich op grootzakelijke organisaties die behoefte hebben aan een slimme mobiliteitsoplossing voor hun medewerkers. Wij luisteren naar de wens van zakelijke reizigers die steeds meer behoefte hebben aan flexibiliteit en een onafhankelijk multimodaal aanbod. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven die worstelen met het inregelen van mobiliteit voor hun medewerkers. Kortom Radiuz ontrafelt alle zakelijke mobiliteitsvraagstukken.

 

Pakketten

laagdrempelig direct starten

Wil je snel en eenvoudig inzicht in je huidige mobiliteitsverbruik, dan raden we je aan te beginnen met het reizen met de Radiuz Pas en app. Toegang tot álle bij Radiuz aangesloten mobiliteitsdiensten, pay per use, altijd saldo, één factuur.

kies je settings

Definieer mobiliteitsgroepen en kies welke transacties wel/niet zakelijk vergoed worden. Met de mobiliteitsrapportage wordt inzichtelijk hoe veel medewerkers aan mobiliteit verbruiken en welke mobiliteitsopties het meest gebruikt worden.

volledig in control

De meest uitgebreide optie zonder maatwerkoplossingen en tóch volledige vrijheid én controle.

meet en stuur

Het ultieme doel is een mobiliteitsbeleid dat bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie. Door te meten én te sturen, kunnen we hier heel concreet naartoe werken. En alle overige voordelen zijn natuurlijk ook in dit pakket gewoon van toepassing.


Dit wil je ook nog weten
1. Wij hanteren bij alle pakketten next day delivery op de mobiliteitskaarten (Radiuz Pas)
2.  De volgende mobiliteitsdiensten zijn beschikbaar via Radiuz:
OV, parkeren, tanken en elektrisch laden, taxi, deelauto, deelfiets en carwash.

Aanvragen