wagenparkbeheer

duurzaam wagenpark

Wil je voor jouw organisatie een duurzaam wagenpark? Radiuz helpt je dit realiseren. Dat kan door de inzet van zuinige/elektrische auto’s en een ander leaseautobeleid, maar ook door het aantal kilometers terug te dringen. Lijkt je dat lastig in te regelen? Dat valt reuze mee: Radiuz biedt flexibele alternatieven.

Flexibiliteit

Werknemers krijgen meestal één vorm van vervoer aangeboden. Logisch dat een medewerker met een leaseauto voor alle woon-werkkilometers en zakelijke ritten de auto gebruikt. Het eerste dat je doet om hier verandering in te krijgen, is flexibiliteit aanbieden. Radiuz geeft medewerkers de ruimte om de leaseauto af en toe te laten staan. Bijvoorbeeld door hen de auto op een P&R te laten parkeren, zodat ze met het OV verder kunnen reizen. Flexibiliteit vermindert het leaseautogebruik.

Inzicht: geen dubbele kilometers

De Radiuz Portal geeft jou nauwkeurig inzicht waar, wanneer en waarmee kilometers worden gemaakt. Wordt er met de bus gereisd? Dan hoeft de leaseauto niet van stal te komen. Door dit inzichtelijk te hebben, voorkom je dubbele kilometers én komt de potentie van kilometervermindering in beeld.

een snelle blik op je huidige mobiliteitsbeleid

Beantwoord een paar vragen en krijg inzicht in hoe jullie organisatie scoort op de bepalende mobiliteitsthema's.