Victor van den Berg CSO Mobinck

Victor van den Berg maakt interne stap binnen AutoBinck Group van CEO Radiuz naar CSO Mobinck.

Sinds 2016 staat Victor van den Berg aan het roer van het B2B mobiliteitsplatform Radiuz. Per 1 juli 2020 maakt hij de stap naar Mobinck als Chief Strategy Officer. In deze nieuwe rol bij Mobinck blijft Van den Berg nog wel strategisch bij Radiuz betrokken.
 

Met zijn bevlogenheid wist Van den Berg Radiuz van een veelbelovende startup met 6 personen tot een serieuze onderneming met bijna 50 vaste werknemers in dienst te leiden. Het mobiliteitsplatform van Radiuz groeide naar de meest complete B2B mobiliteitsoplossing in de markt, waarmee Radiuz werkgevers en medewerkers in alles met betrekking tot werk gerelateerd vervoer wil ontzien en voorzien. 

Van den Berg: “Radiuz is een fantastisch bedrijf om bij te werken. Gelukkig neem ik niet geheel afscheid van het team. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol bij Mobinck vanuit een breder perspectief de mobiliteitstransitie aan te kunnen jagen.” 

Mobinck

AutoBinck Group heeft een sterke positie opgebouwd in smart mobility en bundelt de krachten van tal van innovatieve mobiliteitsondernemingen onder de naam Mobinck. Onder Mobinck vallen de bedrijven Radiuz, Fleet Support, Toogethr en Moove. Mobinck brengt innovatieve en flexibele vormen van mobiliteit samen voor werkgever en werknemer. Dit maakt het makkelijker geïntegreerde totaaloplossingen te ontwikkelen en die succesvol in de markt te zetten. 

Harry de Haas, CEO Mobinck, is blij met de aanstelling van Van den Berg: “Ik ben erg trots dat Victor Mobinck komt versterken. In de nieuwe rol van Chief Strategy Officer verwacht ik dat Victor met al zijn talenten succesvol zal toezien op de ontwikkeling van de strategie en proposities van Mobinck en haar bedrijven. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.