#stayvitalkwartiertje

De huidige situatie dwingt veel van ons om thuis te werken en dat is begrijpelijk. Maar dat betekent dus ook dat we de aankomende weken geen sprintjes trekken naar de bus, niet traplopen na de lunch of even een walking meeting houden.

Bij Radiuz is vitaliteit een belangrijk onderdeel, niet alleen voor ons als organisatie, maar ook in onze business. Met onze oplossingen maken wij het mogelijk om de vitaliteit van je medewerkers te belonen, door bijvoorbeeld een vergoeding per gefietste kilometer te geven. Maar ook nu, wanneer men niet naar kantoor fietst of loopt is vitaliteit van groot belang.

Daarom hebben wij in samenwerking met De Loods Nieuwegein een ‘Stay Vital routine’ opgezet. Een aantal simpele oefeningen, van grote en kleine spiergroepen, die ervoor zorgen dat jij en jouw collega’s vitaal blijven in deze tijd. Je kan deze oefeningen gemakkelijk thuis uitvoeren, desnoods plan je samen met je collega’s een #stayvitalkwartiertje in. Onze gezondheid is immers ons kostbaarste bezit.

Deel deze workout met je collega’s, vrienden en familie en hopelijk komen we elkaar weer gezond en fit tegen op kantoor.

Hét #STAYVITALKWARTIERTJE van Radiuz

  • Jumping Jacks – 3 x 10 herhalingen
  • Squats – 3 x 10 herhalingen
  • Push ups – 3 x 10 herhalingen
  • Lunges – 4 x 10 herhalingen (2 x links, 2 keer rechts)
  • Planken – 3 x 30 seconden
  • Mountain climbers – 3 x 30 seconden
  • Burpees – 3 x 10 herhalingen

Daag jezelf én je collega’s uit om vitaal te blijven, iedere dag een tandje erbij!

Maak kans op een online workout voor jou en je collega's

Wil jij samen met je collega’s kans maken op een online workout? Deel dan een foto of filmpje van jouw #stayvitalkwartiertje. Je traint dan vanuit huis, online, samen met jouw collega’s en een professionele trainer die ervoor zorgt dat jullie een half uur lang tot het uiterste gaan. Oh ja, vergeet niet de hashtag #stayvitalkwartiertje te gebruiken én tag jouw organisatie en collega’s.

Complete workout

Wil je meer variatie hebben in je workout of écht een complete workout meedoen? Volg dan De Loods Nieuwegein op Youtube. Zij plaatsen de aankomende periode, iedere dag een nieuwe workout online.