Significante afname van het aantal leasekilometers

Over de opdrachtgever

Grote corporate financiële dienstverlener met een wagenpark van 2000 auto’s.

De uitdaging

Door deze opdrachtgever is de wens uitgesproken om het wagenpark steeds meer te verduurzamen. De duurzaamheidsambities van de organisatie hebben zich dusdanig dat de organisatie een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid wil implementeren. Dit houdt in dat alle medewerkers een mobiliteitsbudget ter beschikking krijgen waarin naar eigen inzicht gebruik kan worden gemaakt van mobiliteitsvormen die schoon en duurzaam zijn. Het resterende leasewagenpark moet volledig elektrisch zijn, waarbij de klant voorzien moet worden van advies en data om de juiste keuzes te kunnen maken.

Onze oplossing

Bij deze opdrachtgever hebben we de Radiuz Pas geïntroduceerd. Hiermee kan naast de lease auto ook gebruik gemaakt worden van het OV en andere vervoersmiddelen waaronder deelauto’s en de OV fiets.

Resultaat

De implementatie van de Radiuz Pas heeft tot een significante afname van het aantal leasekilometers geleid. De opdrachtgever is enthousiast en heeft de samenwerking recentelijk voor drie jaar verlengd. Daarbij geven ze aan het belangrijk te vinden om een partner te hebben die naar de toekomst toe, hen ondersteunt in de transitie naar integrale mobiliteit. Met het platform hebben ze de juiste data om het reisgedrag van medewerkers beter in kaart te brengen en daardoor betere beslissingen te nemen. Daarbij wordt de kostenverwerking ook nog uit handen genomen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.