vrijheid in mobiliteit voor medewerkers en meer grip voor werkgevers

onze visie

We begrijpen waarom je beweegt: het is een belangrijk onderdeel van ons leven. Mobiliteit brengt ons dichterbij elkaar. Bij familie en vrienden. Bij sport, cultuur en werk. Het brengt ons bij de meeting van vanmiddag en de afspraak van vanavond. We willen het gevoel van vrijheid vergroten door mobiliteit te vereenvoudigen. Mobiliteit zo eenvoudig als water uit de kraan.

voor werkgevers

Als werkgever moet je de beleidsdoelstellingen van jouw organisatie ook vertalen in mobiliteit. Radiuz helpt met de juiste opties. Voor jou creëert dat grip: op mobiliteit en gebruik; op kosten; op de vitaliteit van je medewerkers.

De juiste mobiliteitsoptie geeft ook flexibiliteit: gebruikers kunnen kiezen wat op dat moment het beste past. Dat is gunstig voor jou en voor je medewerkers.

 

voor medewerkers

Zelf kiezen hoe je van A naar B reist. Van huis naar kantoor, van kantoor naar afspraak. Vrijheid in de keuze van het vervoersmiddel dat het beste past bij jou en bij het moment. Radiuz geeft die vrijheid.

 

Dankzij de mobiliteitsopties van Radiuz kun jij flexibel reizen. Hoe je wilt, wanneer je wilt. Zonder dat je er iets extra’s voor hoeft te doen.

 

 

als whitelabel

Mobiliteit onder je eigen naam, met je eigen invulling; dat kun je via Radiuz moeiteloos regelen. Wij hebben daar een passend platform voor.


Onze mobiliteitsexpertise, jouw merk in beeld.

Mobiliteit op maat, via Radiuz PaaS. 

De niche in mobiliteitsservice.