ROI Fleet kiest Radiuz als mobiliteitspartner

Radiuz, sinds kort onderdeel van AutoBinck Group divisie Smart Mobility, geeft de beoogde expansie een flinke boost door een overeenkomst met ROI Fleet. Klanten van de leasemaatschappij hebben daardoor toegang tot de mobiliteitskaart van Radiuz, waarmee een gebruiker ook kan kiezen voor andere mobiliteitsvormen zoals openbaar vervoer. Een eerste klant van ROI heeft de nieuwe dienst inmiddels omarmd. De meer dan tweeduizend gebruikers van een leaseauto bij deze organisatie kunnen nu ook de Radiuz-kaart gebruiken naast hun leaseauto.

Radiuz-directeur Victor van den Berg stelt dat de kracht van het Radiuz-concept zit in het verbinden van vraag en aanbod. “Zorgen dat bedrijven en vooral hun werknemers zorgeloos van A naar B kunnen, zonder gedoe en zonder allerlei lastige administratie of drempels. De card ‘Powered by Radiuz’ opent alle poorten. Dat is het recept waar nu ook ROI Fleet voor gaat.”

“De card ‘Powered by Radiuz’ opent alle poorten. Dat is het recept waar nu ook ROI Fleet voor gaat.”

De Radiuz-mobiliteitskaart is in de ogen van Jaap van Daalen, algemeen directeur ROI Fleet, het beste middel om werknemers meer keuzevrijheid te bieden bij de invulling van mobiliteit. Tegelijk hebben werkgevers de mogelijkheid om strakker te sturen op wagenparkkosten en CO2-uitstoot. Van Daalen: “De toekomst is aan integraal fleet- en mobiliteitsmanagement. De combinatie ROI Fleet en Radiuz is wat dat betreft een voor de hand liggende. Vooral de combinatie van zuinige wellicht ook kleinere en goedkopere leaseauto’s en de mobiliteitskaart van Radiuz brengt werkgevers lagere wagenparkkosten en minder CO2-uitstoot.”

Fotobijschrift: Jaap van Daalen, directeur ROI Fleet (links) en Victor van den Berg, directeur Radiuz.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.