Radiuz tekent Amsterdam Zuidas samenwerkingsovereenkomst

Begin dit jaar hebben wij ons vol passie en overtuiging gestort op de uitdaging: bedenk een oplossing voor de bereikbaarheidsproblematiek op de Amsterdam Zuidas en houd rekening met de wensen en eisen van werkgevers en -nemers. Dit was het vraagstuk uiteengezet in de Mobility as a Service-tender van de Gemeente Amsterdam. Aan het begin van de zomer kregen we bericht dat onze voorgestelde MaaS-oplossing door de jury als hoogst is beoordeeld.

Gisteren, op dinsdag 5 november, werd de samenwerkingsovereenkomst tussen de Gemeente Amsterdam en het consortium Amaze (Radiuz, OverMorgen, Amber en Transdev) officieus bezegeld tijdens een presentatie van de binnenkort te implementeren oplossing. Soms, door het opgaan in de waan van de dag, vergeet je hoe groots bepaalde momenten zijn. Dit is er zo één.

Radiuz is hiermee onderdeel van één van de eerste grote samenwerkingen tussen private en de publieke sector waarbij we de handen ineen slaan en een grote stap maken in het veranderen van de manier waarop reizigers in Nederland mobiliteit consumeren. Onze app, waarin we alle mobiliteitsaanbieders laten samensmelten, in combinatie met bijbehorend aanbod voor werkgevers zal in grote mate bijdragen aan reizigerstevredenheid, bereikbaarheid, vitaliteit en een leefbare wereld. De visie van Radiuz, mobiliteit zo eenvoudig als water uit de kraan, komt hierdoor een stukje – nee, een stúk – dichterbij.

Werkgevers op de Zuidas en andere geïnteresseerden kregen een eerste inkijk in hóe we dit in nabije toekomst met het consortium Amaze waar zullen maken. Ook nieuwsgierig? Stay tuned via amazemobility.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.