Radiuz en XXImo lanceren nieuw werkgeversportal

Gebruiksvriendelijkheid en beter inzicht in verbruik zijn de belangrijkste veranderingen

Het nieuwe werkgeversportal wijst de administrator eenvoudig de weg door de verschillende mogelijkheden om het mobiliteitsbeleid voor de organisatie in te richten. Daarbij biedt het nieuwe portal duidelijk inzicht in het verbruik van alle mobiliteit: OV, tanken, EV-laden, deelauto’s etc. 

Het mobiliteitsplatform van Radiuz en XXImo bestaat uit de techniek die gecombineerd mobiliteitsgebruik voor medewerkers mogelijk maakt, een reisapp voor de medewerkers en werkgeversportal. Het werkgeversportal is grondig aangepakt en is nu, kort na de lancering van de nieuwste Radiuz app, klaar om klanten in te verwelkomen. 

Door de inzichten in het nieuwe dashboard kan je sneller sturen op beleidsdoelstellingen. Je ziet o.a. het reisgedrag en de reiskosten van jouw medewerkers en de CO2 footprint die dit achterlaat. Daarnaast zijn alle facturen inzichtelijk en als PDF te downloaden.

Uitvoerige rapportagemogelijkheden en eenvoudig mobiliteit inrichten

Met de portal maak je eenvoudig rapportages aan de hand van diverse aspecten, zoals: reisperiode, kostenplaats, vervoersmiddelen, medewerker, etc. Je kan eenvoudig (nieuwe) gebruikers toegang geven tot de gewenste mobiliteit.

De juiste basis voor een flexibele en toekomstbestendige mobiliteitsoplossing

Het mobiliteitsplatform van Radiuz heeft altijd toegang gegeven aan werkgevers, om administratietaken uit te kunnen voeren wanneer nodig. Het nieuwe portal is echter volledig customer-first ingericht. 

Radiuz heeft het nieuwe platform gelanceerd in samenwerking met Valsplat. Een strategisch design en researchlab, dat o.a. een zeer grote rol heeft gespeeld in de realisatie van de app CoronaMelder. Valsplat heeft zowel het design als UX, inclusief een intensief user testing traject. 

Het nieuwe platform is gebouwd met de toekomst in het achterhoofd, waarbij flexibiliteit een zeer belangrijke pijler is. Want vaste mobiliteitsoplossingen, ebben langzaam naar de achtergrond. 

Klanten van Radiuz en XXImo worden gefaseerd overgeheveld naar het nieuwe platform. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op met je accountmanager. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.