Radiuz en XXImo, together for smarter mobility

Vanaf 1 december gaan de slimme teams van Radiuz en XXImo samen verder. Zo kunnen we nog beter invulling geven aan de behoefte naar flexibele mobiliteit, mobiliteitsbudgetten, mobility-as-a-service en toegang tot en betalen van mobiliteit in heel Europa. Volledig veilig en digital-first met slimme datakoppelingen naar HR- en ERP-software. En als eerste mobiliteitsoplossing in de Benelux activeren we in samenwerking met Visa binnenkort Apple Pay/Google Pay.

Om samen verder te kunnen werken aan nóg slimmere mobiliteitsoplossingen voor onze klanten en organisaties die nog klant moeten worden, gaan we de teams in Nederland samenbrengen op 1 locatie. Het WTC in Utrecht, direct naast het centraal station, zal het kloppende hart van onze nieuwe organisatie vormen. In België (Zaventem) en Duitsland (Düsseldorf) blijven de locaties onveranderd.

Met de nieuwe organisatie geven we een boost aan onze gezamenlijke ambities om mobiliteitsoplossingen toegankelijker, makkelijker, internationaler en slimmer te maken.

XXImo en Radiuz blijven beiden de komende tijd als merk bestaan. Over een definitieve merkenstrategie wordt over 4 tot 5 maanden een knoop doorgehakt. “De overname van XXImo is afgelopen 30 juni getekend. Onze eerste prioriteit was toen snel zekerheid voor het personeel. Dat is gelukt! Iedereen binnen de organisatie heeft inmiddels een rol gekregen. We hebben alle medewerkers keihard nodig om de ‘flexibele mobiliteitsmarkt’ te bewerken die, mede door corona, in korte tijd is geëvolueerd van een push naar een pull markt”, aldus Patrick Bunnik.

Lees ook het volledige interview met onze CEO Patrick Bunnik op Trendsinautoleasing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.