Radiuz en MultiTankcard bestendigen relatie door Gaan&Staan pakket

Alles van treinen tot tanken op één factuur

Speciaal voor zzp’ers lanceren Radiuz en MultiTankcard samen Gaan & Staan: één gecombineerd mobiliteitspakket voor openbaarvervoers- én autodiensten. Met Gaan & Staan hebben ondernemers onder andere toegang tot de trein, bus, tram, OV-fiets, deelauto’s en tanken (in heel Europa), elektrisch laden en parkeren. Ze krijgen maandelijks alle gemaakte mobiliteitsdiensten op één overzichtelijke factuur die direct door kan naar de boekhouder.
Gaan & Staan is het eerste complete mobiliteitspakket voor zzp’ers in Nederland. Het bestaat uit de Gaan & Staan tankpas, ov-pas en laaddruppel. Hiermee kunnen ondernemers voor maar € 5,95 per maand eenvoudig gebruikmaken van alle mogelijke vervoersmiddelen, plus diverse gerelateerde diensten zoals pechhulp in heel Europa en auto wassen. Waar en wanneer ze maar willen. Bovendien krijgen ze tijdens daluren 20 procent korting bij NS. Via een persoonlijk en beveiligd online Driver Dashboard kunnen gebruikers 24/7 al hun zakelijke reiskosten inzien. Op dit dashboard vinden ze ook bespaartips, een ‘tanklocator’, de CO2-uitstoot van hun zakelijke ritten en andere handige functionaliteiten. Aanmelden voor Gaan & Staan kan via https://www.mtc.nl/gaanenstaan.

 

Geen gedoe met bonnetjes

Met Gaan & Staan spelen Radiuz en MultiTankcard in op een groeiende vraag naar geïntegreerde mobiliteitsdiensten onder zzp’ers. Nederland telt inmiddels ruim 1,1 miljoen zelfstandig ondernemers, van wie een groot deel veel zakelijk reist. Kenmerkend is dat zzp’ers niet vast zitten aan één vervoersmiddel: uit een recente steekproef van ZZP Barometer en NS komt naar voren dat 35 procent van de zzp’ers regelmatig het openbaar vervoer neemt, terwijl bijna 90 procent van deze groep ook over een auto beschikt. “Voor deze ondernemers, die wisselend voor het ov kiezen om door te kunnen werken, en vervolgens de auto nemen omdat ze dan flexibeler zijn, is Gaan & Staan een uitkomst”, zegt Victor van den Berg, CEO van Radiuz. “Zij zijn in één klap af van het gedoe met bonnetjes voor hun zakelijk vervoer. Alles staat keurig gespecificeerd op één door de Belastingdienst geaccepteerde rekening.”

 

Over Radiuz

Radiuz is een jong en innovatief bedrijf met als missie: maatwerk leveren in mobiliteit voor het bedrijfsleven. Van eenmanszaken tot multinationals zoals Shell, ABN AMRO en T-Mobile. Daartoe ontwikkelt Radiuz – via een eigen platform – diensten waarin toegang tot alle vormen van mobiliteit en de dienstverlening daaromheen geïntegreerd zijn. Zo draagt Radiuz bij aan Mobility as a Service (MaaS), een transitie in mobiliteit waarbij reizigers mobiliteit inkopen in plaats van te investeren in transportmiddelen. Radiuz zoekt daarbij ook de samenwerking met gerenommeerde partners. Zoals nu met MultiTankcard, marktleider in zakelijke mobiliteit.

Wil je een eigen mobiliteitspropositie lanceren? Neem contact met ons voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.