Podcasts en streams

Laat je bijpraten over de ontwikkelingen in mobiliteit

Even lekker luisteren, van achter je bureau, stuur, het treinraam of elders.. In deze podcasts en streams praten onze collega’s je bij over de ontwikkelingen in mobiliteit. 
 
 
24-11-2020
 
Radiuz is te gast in het RTL Z programma de Barometer waarin we gevraagd werden in het kort uit te leggen wat Radiuz voor werkgevers en hun medewerkers betekent. Dat doen we natuurlijk met alle liefde! Zie hieronder het fragment van Radiuz. 

 

22-07-2020

‘Een nieuwe manier van werken, een nieuwe manier van reizen’. Jeanot Knols en Tim H. Burggraaf gingen tijdens de VerkeersNet webinar in gesprek over de impact van de coronacrisis op de inrichting van organisaties.

Hebben we dat grote kantoor op die dure locatie eigenlijk nog wel nodig? Wie reizen er straks überhaupt nog? En wat betekent dit voor reiskostenvergoedingen?
Bekijk hieronder de volledige webinar: 

02-07-2020
In deze podcast legt onze CEO Victor van den Berg in een kort dialoog onze visie op de toekomst van mobiliteit uit. 
30-06-2020

“Ik verwacht dat mensen weer gaan reizen naar kantoor, maar bewuster kiezen wanneer.” aldus Jeanot Knols, CCO van Radiuz, in gesprek met Romy Lange in Zuidas On Air. 

 

15-04-2020

“Crowdcontrol wordt belangrijker dan opbrengstmaximalisatie.” zegt Victor van den Berg, CEO van Radiuz, wanneer hij Luberto van Buiten van Automotive spreekt over mobiliteit ná de Corona crisis. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.