Overname Radiuz door AutoBinck Group

Den Haag – Met de overname van Radiuz, een toonaangevende en innovatieve integrator van mobiliteitsdiensten, zet AutoBinck Group een volgende stap in de ontwikkeling van de divisie Smart Mobility. De activiteiten van Radiuz sluiten goed aan bij de andere bedrijven en deelnemingen van AutoBinck Group.

Radiuz is een leidende aanbieder van geïntegreerde mobiliteitsoplossingen. Een professionele partij die voor haar klanten alle vormen van vervoer en daarmee samenhangende diensten toegankelijk maakt, door middel van een eigen digitaal platform en eigen backoffice. Mobiliteitskaarten gebaseerd op het Radiuz platform integreren diensten zoals: het gebruik van alle openbaar vervoersmodaliteiten, het tanken van brandstof, elektrisch laden, parkeren, taxigebruik, (private) leasing, et cetera. Radiuz ontzorgt haar klanten door zakelijke mobiliteit te organiseren, te administreren en te rapporteren.

Mobility as a Service

Met het genoemde platform en de kaart is Radiuz in staat toegang tot het complete aanbod van mobiliteitsvormen drempelloos te verzorgen. Daarnaast biedt Radiuz vrijheid in mobiliteitskeuze zowel qua vorm als qua aanbieder, altijd met als uitgangspunt de behoefte van de gebruiker.

Radiuz wil met Mobility as a Service (MaaS) dé nieuwe standaard zetten in de mobiliteitsmarkt. De samenwerking met AutoBinck betekent dat deze ontwikkeling en expansie nu versneld kan worden uitgevoerd. Tevens kunnen de services van Radiuz op korte termijn worden uitgebreid door toevoeging van reeds aan AutoBinck gelieerde nieuwe diensten en producten (SnappCar, The New Motion, Privatelease.com).

De dagelijkse leiding van Radiuz is in handen van Jef Heyse en Victor van den Berg.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.