Overname Fleet Support en YOR24 door AutoBinck Smart Mobility

De Smart Mobility-divisie van AutoBinck Group is uitgebreid met Fleet Support Groep. Binnen deze groep horen Fleet Support en YOR24 – twee waardevolle zusterondernemingen die nu aan de AutoBinck Group-familie zijn toegevoegd. Dankzij de overname maakt AutoBinck Group een volgende stap in de transformatie naar een integrale mobility service provider.

Over Fleet Support Groep

Fleet Support Groep bestaat dus uit twee ondernemingen: Fleet Support en YOR24. Fleet Support is al ruim 25 jaar onafhankelijk specialist en marktleider op het gebied van (lease)wagenparkbeheer. Zij hebben de ambitie om complexe wagenpark- en mobiliteitsvraagstukken naar tevredenheid op te lossen. Net als AutoBinck signaleert Fleet Support een aantal nieuwe trends op het gebied van zakelijke mobiliteit: werknemers willen vaker zelf beslissen hoe ze naar het werk komen of klanten bezoeken en wat ze daaraan willen besteden. Daarnaast hebben werkgevers te maken met een flexibelere arbeidsmarkt, veranderende wensen van hun medewerkers en verduurzaming.

Om op deze trends in te spelen heeft Fleet Support Groep het mobiliteitsplatform YOR24 opgezet. YOR24 biedt mobiliteitsmanagers, HR-managers, financieel managers en medewerkers online toegang tot zeer gedetailleerde mobiliteitsinformatie. Werknemers kunnen op dit platform hun zakelijke mobiliteit plannen, registreren, declareren en budgetteren.

AutoBinck Smart Mobility

AutoBinck Group blijft dankzij deze overname inspelen op de behoefte van de zakelijke mobiliteitsmarkt en zijn ze nu nóg vollediger als mobility servce provider. Tot de Smart Mobility divisie van AutoBinck horen naast Radiuz, YOR24 en Fleet Support ook Moove (op telematica gebaseerde oplossingen voor fleets), Bynco (online retail & remarketing) en de deelnemingen in SnappCar en Zelfstroom.

Over Radiuz

Als onderdeel van AutoBinck Smart Mobility, faciliteert Radiuz toegang tot alle mogelijke vormen van vervoer. Werknemers kunnen kiezen uit de meest uiteenlopende vormen van mobiliteit, van openbaar vervoer tot tanken en parkeren op basis van betalen naar gebruik. Radiuz heet YOR24 en Fleet Support een warm welkom bij de AutoBinck-familie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.