we moeten anders gaan reizen om overal te kunnen komen

menselijke mobiliteit

Bij alles wat we doen, stellen we onszelf de vraag: wat beweegt jou en waar wil jij heen bewegen? Als werkgever of medewerker, maar vooral als mens. Daardoor begrijpen we steeds beter hoe de wereld beweegt. We bouwen een ecosysteem dat het gebruik van mobiliteit zo eenvoudig maakt als water uit de kraan. Zodat jij zorgeloos deel kunt nemen aan alle facetten van het leven.

radiuz in het kort

We begrijpen waarom je beweegt: het is een belangrijk onderdeel van ons leven. Mobiliteit brengt ons dichterbij elkaar. Bij familie en vrienden. Bij sport, cultuur en werk. Het brengt ons bij de meeting van vanmiddag en de afspraak van vanavond. We willen het gevoel van vrijheid vergroten door mobiliteit te vereenvoudigen. Mobiliteit zo eenvoudig als water uit de kraan. 

Dát is de missie van Radiuz.

wij zijn Radiuz

We hebben plezier in het ontdekken van nieuwe wegen die leiden naar een betere toekomst. We minimaliseren complexiteit en maximaliseren vrijheid in mobiliteit. Dat doen we met een happy, hongerig en hecht team.

radiuz' relaas

2009

Bij de founders van Radiuz ontstaat het idee dat het mobiliteitsaanbod van werkgevers aan medewerkers ruimer moet kunnen, met het gemak van één
mobiliteitskaart. Met de ambitie om meer flexibiliteit voor medewerkers te realiseren, is al snel het mobiliteitsplatform Radiuz geboren.

 

2016

Radiuz wordt overgenomen door AutoBinck Group, waarna Radiuz een groeispurt maakt. De focus ligt op doorontwikkeling van de techniek en nog meer aansluiting van onze services bij de klantwensen. 

 

2019

Radiuz neemt YOR24 over. Zo kan de werkgever nog beter worden bediend door middel van uitbundig veel beleidsopties. Hiermee is de tegenstelling ‘vrijheid voor de
medewerker en grip voor de werkgever’ opgelost. 

 

2019

Radiuz wint (met consortiumleden) de overheids-MaaS-pilot voor de Amsterdam Zuidas, waarbij het Radiuz mobiliteitsplatform de basis vormt voor een B2C MaaS
(Mobility as a Service) app.

 

2020
Vanaf 1 december zijn de slimme teams van Radiuz en XXImo samen. Zo kunnen we nog beter invulling geven aan de behoefte naar flexibele mobiliteit, mobiliteitsbudgetten, mobility-as-a-service en toegang tot en betalen van mobiliteit in heel Europa

onderdeel van Mobinck

Mobinck bundelt de krachten van AutoBinck ventures die zich op werkgevers richten. Werkgevers worden hiermee, daar waar gewenst, in de breedste zin in hun mobiliteitsbehoeftes voorzien.
Onder Mobinck vallen: Radiuz, XXImo, Fleet Support, Moove en Toogethr.

onderdeel van Autobinck

AutoBinck Group is al meer dan een eeuw actief en is een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt. AutoBinck is actief in 8 Europese landen, telt 50 werkmaatschappijen en behoort daarmee tot de top 20 grootste mobiliteitsgroepen in Europa.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Radiuz-XXImo nieuwsbrief bevat product updates, nieuws over de laatste trends in de mobiliteitsmarkt en andere mobiliteit-gerelateerde informatie. Wij verzenden eens in de twee maanden een nieuwsbrief.