Onze missie

Wij begrijpen waarom je beweegt. Mobiliteit van A naar B is de kern van participatie in het leven. Het brengt ons verder. Het brengt ons bij de meeting van deze ochtend en de afspraak van vanmiddag. Maar het brengt ons ook dichterbij. Dichterbij familie en vrienden, sport en cultuur. Stel je voor dat je op bestemming komt zónder na te denken over het gebruik van alle mogelijke mobiliteitsopties; mobiliteit zo eenvoudig als water uit de kraan. Dát is de missie van Radiuz.

Voor wie

Radiuz maakt mobiliteit eenvoudiger voor werkgever en werknemer. Daarnaast biedt ons platform de whitelabel mogelijkheden aan partijen die een breed mobiliteitsaanbod aan willen bieden. 

Radiuz vuisten Radiuz trui

De mensen achter Radiuz

Dingen eenvoudig maken betekent nieuwe wegen ontdekken of creëren, om hoe dan ook te komen waar je heen wilt. Dit doen we met een enthousiast, hongerig en hecht team. 

Onze locatie

Ons team werkt vanuit het WTC op Utrecht Centraal met een fantastisch uitzicht vanaf de 11e verdieping. Vanuit daar zien we iedere dag waar we voor werken; alle vormen van mobiliteit naadloos op elkaar aan laten sluiten. Dat is onze missie. We zitten letterlijk op Utrecht Centraal en zijn daarom het beste bereikbaar via de trein. 

radiuz-wtc
autobinck-header

Onderdeel van AutoBinck Group

Radiuz is onderdeel van de Autobinck Groep. AutoBinck Group is al meer dan een eeuw actief en is een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt. AutoBinck is actief in 8 Europese landen. De groep telt 50 werkmaatschappijen, verdeeld over 4 divisies, en behoort daarmee tot de 20 grootste mobiliteitsgroepen in Europa.