we moeten anders gaan reizen om overal te kunnen komen

Menselijke mobiliteit

Bij alles wat we doen, stellen we onszelf de vraag: wat beweegt jou en waar wil jij heen bewegen? Als werkgever of medewerker, maar vooral als mens. Daardoor begrijpen we steeds beter hoe de wereld beweegt. We bouwen een ecosysteem dat het gebruik van mobiliteit zo eenvoudig maakt als water uit de kraan. Zodat jij zorgeloos deel kunt nemen aan alle facetten van het leven.

Radiuz in het kort

Mobiliteit van A naar B brengt ons dichterbij elkaar. Bij familie en vrienden. Bij sport, werk en cultuur. Het brengt ons bij de meeting van vanmiddag en de afspraak van vanavond. Stel je voor dat je niet eens nadenkt over het (gecombineerd) gebruik van alle mobiliteitsopties. Dát is de missie van Radiuz.

wij zijn Radiuz

Mobiliteit is onze vrijheid

Radiuz biedt het perfecte evenwicht tussen vrijheid voor medewerkers en controle voor de werkgever. Een schijnbare tegenstelling, terwijl dit prima hand in hand kan gaan.
Als medewerker krijg je met de Radiuz app mobiliteit in je broekzak. Altijd tot je beschikking en echt geïntegreerd in je leven. En als werkgever houd je via het portal grip op je mobiliteitskosten en kun je eenvoudig sturen op (duurzaamheids)doelen aan de hand van keiharde data.

Onderdeel van Autobinck

AutoBinck Group is al meer dan een eeuw actief en is een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt.
AutoBinck is actief in 8 Europese landen, telt 50 werkmaatschappijen en behoort daarmee tot de top 20 grootste mobiliteitsgroepen in Europa.


mogen we mobiliteit ook voor jou menselijker en makkelijker maken?

Ervaar hoe jouw organisatie verder komt door anders te gaan reizen.