Nieuws

ORAM: mobiliteit naar een metropolitaan niveau

By | Nieuws | No Comments

ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in de Amsterdamse regio en zet zich al 100 jaar in voorondernemers en bedrijven. ORAM maakt zich sterk voor drie belangrijke thema’s: ruimte voor economie, bereikbaarheid & mobiliteit en energietransitie. Radiuz is lid van ORAM en daarom erg benieuwd naar hoe ORAM de mobiliteit en bereikbaarheid van Amsterdam en omgeving waarborgt. Hiervoor interviewden wij Menno van der Valk, bij ORAM verantwoordelijk voor het thema bereikbaarheid.

Read more..

Mobility as a Service (MaaS) – de Netflix van mobiliteit

By | Nieuws | No Comments

Mobility as a Service – ook wel de Netflix van de mobiliteit – is een steeds vaker voorkomende term in de zakelijke mobiliteitswereld. Maar wat houdt dit concept precies in? Wat zijn de actuele ontwikkelingen op het gebied van MaaS? En hoe ziet de toekomst van mobiliteit eruit? Rinus Ruisendaal (onze product developer) doet als razende reporter verslag bij het jaarlijkse MaaS-congres.

Read more..

MoveMove: partnership Radiuz en MTc in een nieuw jasje

By | Nieuws | No Comments

MoveMove: dé mobiliteitsoplossing voor het MKB en zzp’ers

MultiTankcard heeft na de succesvolle lancering van Gaan & Staan, deze propositie in een nieuw jasje gestoken: MoveMove. Niet alleen visueel, maar ook wat prijs betreft is deze propositie flink aangescherpt. De MoveMove-pas kun je direct online gratis aanvragen, vervolgens betaal je een vast bedrag van slechts €5,95 per maand. Met MoveMove kies je je eigen vervoer én houd je het overzicht doordat je alle reistransacties op één overzichtelijke btw-factuur ontvangt. Dit alles-in-één mobiliteitspakket voor het MKB en zzp’ers, is mede mogelijk gemaakt door de whitelabel-oplossing van Radiuz.

Read more..