MoveMove: partnership Radiuz en MTc in een nieuw jasje

MultiTankcard heeft na de succesvolle lancering van Gaan & Staan, deze propositie in een nieuw jasje gestoken: MoveMove. Niet alleen visueel, maar ook wat prijs betreft is deze propositie flink aangescherpt. De MoveMove-pas kun je direct online gratis aanvragen, vervolgens betaal je een vast bedrag van slechts €5,95 per maand. Met MoveMove kies je je eigen vervoer én houd je het overzicht doordat je alle reistransacties op één overzichtelijke btw-factuur ontvangt. Dit alles-in-één mobiliteitspakket voor het MKB en zzp’ers, is mede mogelijk gemaakt door de whitelabel-oplossing van Radiuz.

Wat is MoveMove?

MoveMove is de meest complete mobiliteitsoplossing voor het MKB en zzp’ers. Met MoveMove hebben zakelijke reizigers totale flexibiliteit en toegang tot tanken, elektrisch laden, openbaar vervoer, OV-fiets, parkeren, carwash en taxi. Daarnaast ontvang je als ondernemer alle gemaakte mobiliteitstransacties op één overzichtelijke btw-factuur die direct door kan naar de boekhouder. Bonnen bewaren en declaraties verwerken, zijn dus verleden tijd.

De kosten

Wat kosten betreft zet MoveMove de nieuwe standaard in de wereld van zakelijke mobiliteitspassen. De MoveMove-pas kun je online direct gratis aanvragen en is per maand opzegbaar. Verder zijn er geen bijkomende (borg)kosten en betaal je een vast bedrag per maand van slechts €5,95. Klaar om te MoveMoven? Neem een kijkje op de gloednieuwe website MoveMove.com.

Radiuz: Mobility made simple

Veel organisaties zijn op zoek naar een manier om bestaande klantrelaties te versterken en om relevant te blijven in de huidige markt. Om deze reden stelt Radiuz haar platform beschikbaar. Door middel van onze plug&play oplossing kan MultiTankcard nu het MKB en zzp’ers een eigen mobiliteitsconcept aanbieden. Compleet met eigen mobiliteitskaart, onder eigen naam en met behoud van huisstijl. Zo is MTc snel, slim en veilig gekoppeld aan tientallen mobiliteitsleveranciers zonder bijbehorende ontwikkelkosten en doorlooptijden. Dat is mobility made simple.

Wil jij ook een eigen mobiliteitspropositie lanceren? Neem contact met ons voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.