Mobiliteitsopties

Bij Radiuz geloven wij dat toegang tot mobiliteit zo eenvoudig moet zijn als water uit de kraan. Pas dan ervaar je de voordelen van innovatie, kun je zorgeloos en on-demand gebruikmaken van alle vormen van vervoer en verdwijnt de noodzaak van bezit. Radiuz biedt eenvoudig en drempelloos toegang tot de meest uiteenlopende vormen van (duurzame) mobiliteit.

Openbaar vervoer

Met de zakelijke OV-chipkaart van Radiuz kun je reizen met alle vormen van openbaar vervoer in Nederland, heb je altijd voldoende saldo en betaal je nooit te veel. Om met het openbaar vervoer te kunnen reizen moet je in- en uitchecken bij de betreffende vervoerder. Meer informatie over het openbaar vervoer lees je hier.

OV Fiets

Het huren van een OV-fiets voor de ideale aansluiting of het laatste stukje van je reis, dit kan eenvoudig met je mobiliteitskaart. Deze OV-fiets vind je op meer dan 300 locaties in Nederland, zo is er altijd een verhuurlocatie bij jou in de buurt. Meer informatie over het huren van een OV-fiets kun je zien in onze video of terugvinden op www.ovfiets.nl.

Deelauto

Het reserveren, gebruiken en betalen van een deelauto via Greenwheels is eenvoudig. Er is altijd een auto bij jou in de buurt, wanneer het jou uitkomt. Wil je informatie ontvangen over Greenwheels in combinatie met de dienstverlening van Radiuz? Neem dan contact met ons op.

Tanken

Radiuz faciliteert het betalen voor brandstof, motorolie, ruitenwisservloeistof en de carwash bij alle tankstations in Nederland. Tanken met korting? Bij ca. 2.000 tankstations kun je een voordeel behalen van 10 tot 15 cent per liter! Je profiteert dus van het zeer grote netwerk van aangesloten tankstations en het voordeel van kortingen. Hoe tanken met je mobiliteitskaart werkt zie je in de video hiernaast. Heb je nog andere vragen over het tanken met je mobiliteitskaart? Kijk dan of je vraag tussen onze veelgestelde vragen staat of neem contact met ons op.

Parkeren

Parkeren in (Q-park) garages en op straat reken je met Radiuz gemakkelijk af. Met de mobiliteitskaart van Radiuz  parkeer je eenvoudig op straat, op P+R terreinen bij NS-stations, op Schiphol (Park and Fly) en in parkeergarages van Q-Park. Dit is mogelijk omdat Radiuz parkeeraanbieders EasyPark en Yellowbrick heeft aangesloten op haar mobiliteitsplatform.

Een overzicht van waar je kunt parkeren vind je op de website van EasyPark en Yellowbrick. Hoe dit werkt in de praktijk lees je op de pagina’s van EasyPark en Yellowbrick.

EV-Laden

Met je mobiliteitskaart laad je jouw elektrische auto of hybride eenvoudig op bij een laadpaal. Een overzicht van alle oplaadpunten vind je hier. Met je mobiliteitskaart kun je ook snelladen bij Fastned stations langs de snelweg. Bekijk de video hiernaast om te zien hoe dit precies werkt. 

Taxi

Of je nu naar je werk moet of naar een klant in binnen- of buitenland, met Uber for Business kom je, in meer dan 600 steden in +65 landen, eenvoudig en snel in contact met een betrouwbare chauffeur. Met de Uber-app kun je eenvoudig een rit aanvragen en betalen met jouw persoonlijke Radiuz-account.