maak je klaar voor de nieuwe realiteit in mobiliteit

slim voor werkgever én medewerker

Er is een nieuwe realiteit in mobiliteit. De afgelopen maanden is ons zakelijk reisgedrag noodgedwongen drastisch veranderd. Medewerkers en werkgevers hebben de voordelen van thuiswerken ontdekt. Langzaam mogen we nu weer vooruit kijken naar een wereld waarin mobiliteit weer belangrijk wordt. Dat vraagt om een aanscherping van het mobiliteitsbeleid. Met méér grip voor jou als werkgever en méér keuzevrijheid voor je medewerkers.

de meest complete en flexibele mobiliteitsoplossing in de markt

De Radiuz app en Radiuz Pas voor medewerkers en het mobiliteitsportal voor werkgevers. Eenvoudig en flexibel reizen, grip en inzicht voor de werkgever. Bij Radiuz komen alle mobiliteitsaanbieders in de markt samen. Als werkgever bepaal je via het portal de kaders voor verschillende reizigersgroepen. En medewerkers genieten via de app van meer vrijheid en gemak. Win-win!

één leverancier

Regel je totale mobiliteitsbeleid met één leverancier en tevens ontwikkelpartner. Geen losse contracten met tal van leveranciers.

volledig inzicht en grip

Inzicht en grip op je mobiliteitsbeleid, het reisgedrag en de reiskosten van medewerkers en de CO2 footprint die dit achterlaat.

goed werkgeverschap

Vrijheid en flexibiliteit in mobiliteit voor medewerkers, binnen de regels van de organisatie en sturend op doelstellingen.

actueel:

Binnenkort mag je als werkgever waarschijnlijk alleen de werkelijke reisbewegingen vergoeden van je medewerkers

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

jouw tool

Altijd inzicht in al het mobiliteitsverbuik via ons werkgeversportal.

onze pakketten

Jouw slimme mobiliteitsbeleid helemaal op maat gemaakt.

consultancy

Specialistisch advies in het proces naar een nieuw mobiliteitsbeleid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Radiuz-XXImo nieuwsbrief bevat product updates, nieuws over de laatste trends in de mobiliteitsmarkt en andere mobiliteit-gerelateerde informatie. Wij verzenden eens in de twee maanden een nieuwsbrief.

een aantal van onze klanten