Mobiliteitsaanbod aangevuld met parkeren in het buitenland

Werkgevers kunnen per 1 juni 2019 ook EasyPark toevoegen aan het mobiliteitspakket voor hun medewerkers. Als je kiest voor vervoer met de (deel)auto, dan is het prettig dat ook de parkeerkosten zonder handmatige declaraties aan de werkgever belast kunnen worden. Parkeren in Nederland kon al langer, maar met EasyPark behoort parkeren in het buitenland nu ook tot de mogelijkheden.

Met de EasyPark app vind je snel en gemakkelijk een parkeerplaats in meer dan 1.000 steden, in 15 landen, waaronder natuurlijk maximale dekking in Nederland. Veel werkgevers ervaren EasyPark als een waardevolle aanvulling op hun huidige mobiliteitsbeleid. De tevredenheid van medewerkers stijgt doordat ze met de app eenvoudig de dichtstbijzijnde parkeerplek kunnen vinden en stressvrij kunnen parkeren.

Victor van den Berg, CEO Radiuz. ‘Bij Radiuz vinden we dat gecombineerd gebruik van alle vormen van mobiliteit zo eenvoudig moet zijn als water uit de kraan. Ons credo is: mobility made simple. De missie van EasyPark, Urban Life Made Easy, sluit hier naadloos bij aan. Met het partnership met EasyPark komen we weer een stap dichter bij ons doel. Ik kan niet anders dan trots zijn op deze toevoeging aan ons portfolio!’

Met de zeer gebruiksvriendelijke, innovatieve en prijswinnende app kun je parkeeracties in een handomdraai beheren. Allemaal belangrijke criteria om EasyPark toe te voegen aan het mobiliteitsaanbod van Radiuz.

‘Door het combineren van onze innovatieve oplossingen, zoals bijvoorbeeld onze Find and Park, versterken we elkaar in onze Europese ambities en geven we invulling aan onze missie; Urban Life Made Easy’, aldus Country Director EasyPark Bernd Reul, ‘We kijken uit naar onze samenwerking!’

Over Radiuz

Radiuz maakt het mogelijk voor medewerkers om reisbewegingen en transacties te maken bij allerlei mobiliteitsaanbieders met één zakelijk abonnement. Zo reis je bijvoorbeeld eenvoudig met het OV en kun je in de apps van onder andere Greenwheels en EasyPark met je zakelijke account transacties afrekenen. Werknemers hoeven hierdoor zelf nooit voor saldo te zorgen, hoeven geen reishistorie bij te houden declaratie geschiedt automatisch tussen Radiuz en werkgever. De werkgever ontvangt aan het eind van de maand één factuur voor alle mobiliteitstransacties die zijn gemaakt door alle medewerkers. Kortom: zowel zakelijk als privé geen beperkingen in vervoersopties en tegelijkertijd grip op – en inzicht in- mobiliteitsverbruik van medewerkers. Dát is Mobility Made Simple!

Over EasyPark Group 

De bekroonde digitale service van EasyPark helpt reizigers al sinds 2001 met parkeren. Maar wat ze doen, stopt hier niet. De technologie helpt bedrijven, operators en steden met parkeerbeheer en planning in meer dan 1.000 steden in 15 landen. Urban life made easy – one parking spot at a time.

Radiuz maakt onderdeel uit van AutoBinck Group, een familiebedrijf uitgegroeid tot een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt, met veelzijdige mobiliteitsbedrijven gericht op de mobiliteit van morgen. Het bedrijf heeft een omzet van 985 miljoen euro (2018), is actief in acht Europese landen en heeft 1.609 medewerkers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.