Medewerkers T-Mobile efficient onderweg dankzij slimme mobiliteitskaart

Radiuz, een toonaangevende en innovatieve integrator van mobiliteitsdiensten, start een samenwerking met T-Mobile. Medewerkers van T-Mobile krijgen dankzij deze samenwerking toegang tot onze slimme mobiliteitskaart, waarmee de gebruiker eenvoudig kan kiezen voor alle mobiliteitsvormen in het Openbaar Vervoer (OV).

Wij voorzien ruim vierhonderd medewerkers van T-Mobile die met het OV reizen van een slimme mobiliteitskaart. “Gebruikers kunnen hiermee drempelloos reizen met onder meer de tram, trein en bus”, aldus Radiuz-directeur Victor van den Berg.

Werkgevers betalen naar gebruik en nooit te veel en de gebruikers van de Radiuz-kaart kunnen overal inchecken. Van den Berg: “We faciliteren T-Mobile door de complete zakelijke mobiliteit te organiseren voor haar medewerkers, te administreren, te rapporteren en te analyseren. Ook sturen we op kosten en zijn we hét centrale aanspreekpunt voor iedere medewerker.”

De samenwerking tussen Radiuz en T-Mobile is volgens Van der Berg een voor de hand liggende. “Net als wij gelooft T-Mobile in ‘flexibel’ en niet in ‘vast’. Met de Radiuz-kaart is elke werknemer flexibel in zijn reiskeuze. Daarnaast helpen we T-Mobile met het behalen van hun doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het compenseren van CO2.”

“Net als wij gelooft T-Mobile in ‘flexibel’ en niet in ‘vast’”

 

Over T-Mobile in Nederland

Met 3,67 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten in Nederland. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele communicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, BEN en KNIPPR.

Over Radiuz

Radiuz is de serviceprovider op het gebied van zakelijke mobiliteit. Een “challenger” met slimme mobiliteitsoplossingen. De kern van Radiuz’ aanbod is het leveranciersonafhankelijk mobiliteitsplatform dat diensten zoals openbaar vervoer, ov-fiets, tanken, laden, parkeren en taxigebruik integreert. Daaromheen verleent Radiuz service. Ze stelt diverse marketing- en communicatie-instrumenten ter beschikking, rapporteert, factureert en analyseert. Geheel volgens de wensen en eisen van de werkgever.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.