Lancering Radiuz Mobility Academy

Een week geleden alweer hebben we de Radiuz Mobility Academy gelanceerd: kleinschalige, informatieve en inspirerende bijeenkomsten voor de zakelijke markt rondom het thema mobiliteit. Elke keer met een hoofdthema specifiek voor een publiek met een gemene deler. De Radiuz Academy is in het leven geroepen omdat we opmerkten dat er nog veel onduidelijkheid is over waar de mobiliteitsmarkt zich naartoe beweegt, over mogelijkheden voor medewerkers en werkgever en over het proces dat organisaties moeten bewandelen richting een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid.

De eerste editie is in samenwerking met Employment Services speciaal ontworpen voor CFO’s. De rol van de CFO bevindt zich in een interessante transitie. Naast het zijn van de steun en toeverlaat op het gebied van Finance en Risk wordt er steeds meer geleund op de CFO als het gaat om visie en leiderschap in organisatieverandering. Het inrichten van een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid is zo’n topic waarbij CFO’s tegenwoordig nauw betrokken zijn, maar het is niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn.

We hebben gastspreker Bruno Fabre uitgenodigd om vanuit zijn expertisegebied en ervaring te komen vertellen over het belang van data, privacy, en over technische en maatschappelijke ontwikkelingen die impact hebben op de manier waarop we ons van A naar B bewegen. Victor van den Berg, CEO van Radiuz, heeft opvolgend een doorkijk gegeven in de ontwikkelingen aan ons platform voor medewerker & werkgever. Matthias van Aalst, één van onze generatie Y collega’s, heeft de CFO’s vervolgens vol passie verteld over zijn visie op mobiliteit en zijn rol in het winnen van de overheidsaanbesteding voor de bereikbaarheidsproblematiek van de Zuidas.

Ook een Radiuz Academy bijwonen?

Onze gasten waren erg tevreden met de opzet en inhoudelijke uitvoering van de Radiuz Mobility Academy, dus wij starten met de voorbereidingen voor de volgende. Een Radiuz Academy bijwonen? Deel je interesse via marketing@radiuz.nl en wij nemen voor de volgende editie contact met je op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.