Neem direct contact met ons op

Victor van den Berg

CEO

Wat we doen

Bij Labelz by Radiuz stellen we ons Platform as a Service beschikbaar en bieden een plug and play platform oplossing voor partners die een eigen mobiliteitspropositie willen lanceren. Dit kan onder eigen naam, met eigen invulling en in eigen huisstijl. Partners kunnen met een minimale investering en doorlooptijden een professioneel en compleet dienstenpakket toevoegen aan de bestaande dienstverlening, geleverd door een trusted integrator. Aansluiten op het platform (en de dienstverlening) is laagdrempelig en zorgt voor weinig ontwikkelwerk aan de kant van partners. Labelz zorgt voor transactieverwerking, validatie en financiële afwikkeling allemaal ondersteund met één landelijke geaccepteerde betaalkaart.

 

Hoe

Het ontwikkelen van een (mobiliteits)propositie is een tijdrovend, complex en kostbaar proces. Om die reden hebben we met Labelz geïnvesteerd in een simpele, veilige en betrouwbare infrastructuur van integraties die moeiteloos koppelt met een grote verscheidenheid aan mobiliteitsleveranciers. Met Labelz zijn we in staat om deze infrastructuur te white labelen waardoor we toegang tot mobiliteit in elke gewenste clubkleur kunnen ondersteunen. Op die manier worden tientallen leveranciers van mobiliteit letterlijk met één integratie beschikbaar.

Voor wie

Labelz richt zich op merken met een installed base aan klanten en/of eindgebruikers die hun waardepropositie moeten of willen veranderen vanwege marktveranderingen. Vanwege een gewijzigde klantvraag of omwille van productverbreding zoeken zij naar herwaardering van hun klantrelaties, verbreding van hun dienstverlening bij bestaande klanten of een geheel.

 

Plug and play-oplossing

Waarmee partners een eigen mobiliteitskaart kunnen aanbieden

Snel, slim en veilig gekoppeld

Met tientallen mobiliteitsleveranciers via een trusted integrator

Eigen propositie

Onder eigen naam met behoud van huisstijl

Trusted partner

Met een onafhankelijke aanbod en zonder bijbehorende ontwikkelkosten

JAAP VAN DALEN | DIRECTEUR ROI FLEET & MOBILITY

“De toekomst is aan integraal fleet & mobility-management. De combinatie ROI fleet en Radiuz is wat dat betreft dan ook een voor de hand liggende.”

 

 

LONNEKE VAN DER HORST | MARKETING & STRATEGY MANAGER BIJ ALD AUTOMOTIVE

“ALD Automotive richtte zich eerder alleen op leaserijders, en niet op de andere (90% van de medewerkers) die wel zakelijk reist maar niet in aanmerking komt voor een leaseauto. Daarom zochten wij een strategische partner waarmee we de markt van zakelijke mobiliteit in de volle breedte kunnen bedienen. Dankzij de samenwerking met Radiuz zijn we nu nog beter in staat om onze klanten een one-stop-shop oplossing voor mobiliteit te bieden, waarbij we gebruik maken van het specialisme en de expertise van Radiuz. Door de flexibiliteit die ze bieden is Radiuz een erg prettige partij om mee samen te werken en de innovatiekracht die we bij ALD zo belangrijk vinden zien we bij Radiuz volop terug.”

 

 

EVA KOEKKOEK | SALES & MARKETING MANAGER BIJ MULTITANKCARD

“De Auto + OV mobiliteitspas is dé gecombineerde mobiliteitspas voor iedereen die van zowel autodiensten als OV-diensten gebruik wil maken. Wij zijn er trots op dat Radiuz en MultiTankcard de handen ineengeslagen hebben om een gezamenlijk product op de markt te brengen met hoge toegevoegde waarde voor haar klanten.”

ROBERT SPRINGER | SALES MANAGER COMMERCIAL FLEET SHELL

“Shell Mobility, powered by Radiuz, biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsoplossingen voor bedrijven. Shell Mobility geeft de mogelijkheid een keuze te maken uit diverse modules. Van alleen elektrisch laden en parkeren, tot aan een multi-mobiliteitsoplossing. Zo kiezen werknemers vervoermiddelen en services op basis van behoefte en met het oog op gemak, kosten, tijdbesparing en duurzaamheid. Onze klanten besparen hiermee tijd en geld.”