full stack developer

 

 

de rol

Binnen Radiuz hanteren we een Bimodal IT strategie. De kern (Mode 1) van het Radiuz-platform is gericht op het ophalen en verwerken van transacties van aangesloten leveranciers. De front-end (Mode 2) van het Radiuz-platform is gericht op het ontsluiten van data en visualiseren van informatie aan klanten (portal) en gebruikers (app). Als Full stack Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van deze applicaties in de volle breedte. In het bijzonder de ontwikkelingen van de webapplicaties en de verdere ontwikkelingen van ons datawarehouse.

Als Full stack Developer werk je in het agile IT-team aan de applicaties. Je denkt mee over de te gebruiken technieken en frameworks, en komt met voorstellen voor de verdere ontwikkeling. Je kan aangeven wat de impact van deze keuzes op de architectuur van het platform zijn. Uitgangspunten van het platform (front-end) zijn data insights en flexibele portalmogelijkheden voor onze klanten en gebruikers. Bij het ontwikkelen moet je een balans vinden tussen het realiseren van toegevoegde waarde en de schaalbaarheid van de applicaties. Met onze Platform Architect stem je de impact op de technische architectuur van het Radiuz-platform af. Je rapporteert rechtstreeks aan de CTO.

 

jij bent

In het bezit van een HBO- of WO diploma (bijvoorbeeld in de richting van Technische Bedrijfskunde);
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Full stack Developer, je hebt kennis van HTML, Java CSS;
Een IT-professional die ervaring heeft met webapplicaties (cloud, mobile en web development) en relationele databases (zoals PostgreSQL), ervaring met Amazon Web Services is een pré;
Daarnaast ben je bekend met met cloudplatformen (Amazon Cloud, IBM Bluemix, Google App Engine) en het ontwikkelen en gebruiken van restful API’s;
Je bent communicatief vaardig (beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift), zelfstandig en in staat om ideeën te vertalen naar werkende aplicaties;
Je werkt graag samen met collega’s binnen IT én andere expertises (Product Development, Marketing), je bent creatief en in het bezit van doorzettingsvermogen;
Je hebt ervaring met Business Intelligence tools (bijv. Power BI, Tableau, QlikView) en;
Uiteraard werk je via het agile principe.

 

What’s in it for you?
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan het succes van Radiuz;
 • Professionele én gezellige collega’s (nu 20 in totaal);
 • Een werkomgeving met veel vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheden;
 • Een fijne werkplek in een informele sfeer bij een snel groeiende scale-up;
 • De vrijheid om te experimenteren in het Innovation Lab van Radiuz;
 • Een marktconform salaris;
 • Deelname aan de pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een laptop;
 • Een werkplek bij WTC (op Utrecht Centraal);
 • Feestelijke vrij-mi-bo’s.
 • Herken jij je deels in bovenstaand profiel maar weet jij zeker dat je de challenge aan kan? Overtuig ons door in je motivatiebrief aan te geven welke skills jij beheert en hoe deze skills Radiuz verder helpen.

 

over ons

Radiuz is challenger op het gebied van mobiliteit. Wij integreren nagenoeg alle vormen van mobiliteit tot een volwaardige, laagdrempelige pay-per-use oplossing voor onze klanten. Naast toegang tot mobiliteit, verzorgen we de financiële afrekening, administratie, servicedesk en (online) rapportages. Om onze dienstverlening mogelijk te maken, hebben we naast een ambitieus team ook een eigen front- en back-end platform ontwikkeld.

We werken onder meer voor Shell, Travelcard, ALD Automotive, MTc, T-Mobile en Chipsoft. Radiuz is ambitieus en gaat voor een vertienvoudiging van de omzet in de komende 4 jaar. De bedrijfscultuur van Radiuz is vernieuwend, open, persoonlijk, transparant en innovatief. Sinds juni 2016 maakt Radiuz, samen met onder meer SnappCar en The New Motion deel uit van de divisie Smart Mobility van de AutoBinck Group. AutoBinck is met ruim 2.500 medewerkers internationaal gezien als één van de belangrijkste spelers op de Europese Mobiliteitsmarkt.

 

Up for it?

Stuur je cv en originele motivatiebrief, per e-mail naar hr@radiuz.nl. Voor vragen kun je terecht bij Nicole Weber via +31(0)6 41 05 35 17..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.