JOIN TEAM

 

Online marketeer

Je haakt aan bij het 2-koppige marketing team van Radiuz. We hebben een heldere visie waar we met het merk naartoe willen en willen heel graag een “marketing partner in crime” die zich vol ideeën en enthousiasme bij ons aansluit om met ons verhaal en propositie de markt verder aan te boren.

Commercieel medewerker binnendienst

Voor de commerciële, kansen speurende enthousiastelingen onder ons: wij zoeken een commerciële binnendienst collega.

Door urbanisatie en een groeiend aantal wereldbewoners móet mobiliteit wel innoveren. Als lead manager bij Radiuz voeg jij je toe aan een team van 34 knappe koppen die deze tech scale-up in de mobiliteitsbranche elke dag weer naar hoger niveau tillen.

Mendix Developer

Als Mendix Developer werk je in het agile IT-team aan het verbeteren van de performance van de back-end. Bij het ontwikkelen moet je een balans vinden tussen de stabiliteit van het platform en de ambitieuze groeiplannen.

Full stack Developer

Als Full stack Developer werk je in het agile IT-team aan de applicaties. Je denkt mee over de te gebruiken technieken en frameworks, en komt met voorstellen voor de verdere ontwikkeling

IT Trainee

Als IT Trainee werk je in het agile IT-team aan het verbeteren van de performance van de back-end. Uitgangspunt van de verbetering van de performance is het verder modulair opbouwen van het platform.