Felyx: Happn voor deelscooters

Ja, je leest het goed: dé Happn-app voor scooters is ontwikkeld! Met deze app vind je snel en eenvoudig de dichtstbijzijnde scooter. Ideaal als je een dagje door de stad wilt cruisen of snel van A naar B moet verplaatsen. Hoe het precies werkt? Dat lees je hier!

Felyx-app

De innovatieve startup Felyx biedt gedeelde elektrische scooters op ritbasis aan in Amsterdam. Dankzij de handige Felyx app kan je de dichtstbijzijnde scooter lokaliseren. Zo kan je snel, betaalbaar en zorgeloos door Amsterdam rijden voor maar 30 cent per minuut. Je hebt geen last meer van files en kunt overal gratis parkeren. Wel oppassen voor toeristen!

Goedkoop en duurzaam

Naast goedkoop, zijn de Felyx scooters 100% elektrisch en dus ook duurzaam. Daarnaast is het ook nog eens een leuke manier om de stad te verkennen. En je hoeft je geen zorgen te maken over de scooter opladen, want dat doet Felyx al voor je. Als je nu registreert, ontvang je de eerste 30 rijminuten gratis! Let op: je komt voorlopig op een wachtlijst te staan omdat Felyx nog met een besloten testpilot bezig is.

Gemeente Amsterdam

Super goed initiatief van Felyx, maar helaas kan dus nog niet iedereen gebruikmaken van deze deelscooters. Bovendien wil de gemeente van Amsterdam de scooters nu van de weg halen. Zonde, want het is een schoon initiatief! Volg hier het laatste nieuws over Felyx.

Ubermoto

Over scooters gesproken… Ken je UberMoto al? In grote steden is dit de ideale vorm van vervoer en zelfs goedkoper dan UberPOOL. Je wordt door je scooterchauffeur opgehaald en naar de plaats van bestemming gebracht. Helaas is UberMoto nog niet beschikbaar in Nederland, maar wel heel leuk om op vakantie uit te proberen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.