Inkoop

Krijg jij als inkoper ook steeds meer de functie van projectleider? Dan ben je niet de enige: sinds COVID-19 de wereld bepaalt, worden inkopers zwaarder belast. Prioriteiten liggen anders, de kosten moeten omlaag en intussen moet jij blijven sturen op KPI’s en alle ballen in de lucht houden op het gebied van leveranciersmanagement, contractmanagement en -niet te vergeten- duurzaamheid. Ga er maar aan staan. Radiuz helpt je bij een aantal taken. Het kan een stuk eenvoudiger!

Manage je leveranciers, stuur op inzicht

Leveranciersmanagement is een vak apart; dat hoeven we jou niet te vertellen. Soms is het behoorlijk lastig om alle touwtjes in handen te houden. Data komen nu vaak versnipperd binnen: een deel ligt bij Finance, een deel bij HR. Dat gaat ten koste van jouw overzicht. Met Radiuz heb je alle data -en dus alles waar jij op moet sturen- onder één dak. Daardoor houd je eenvoudig de regie.

Wat ook cruciaal is in jouw functie: bezuinigen. Om dat efficiënt te doen, heb je inzicht nodig. Bij gebrek daaraan kun je niet goed sturen op KPI’s. Het werkgeversportal van Radiuz geeft jou meer inzicht en dus controle.

Mede door het blijvend vaker thuiswerken denken organisaties steeds meer na over het kleiner maken of het verduurzamen van het wagenpark.

Je kunt verduurzamen met elektrische leaseauto’s, maar heb je al eens gedacht aan elektrische deelauto’s waar de medewerkers flexibel gebruik van kunnen maken?


Nu er op grote schaal wordt thuisgewerkt, blijven veel parkeerplekken leeg, terwijl ze wel geld kosten. Dat kan anders.

neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom kies je voor Radiuz