human resources

Wij zien bijna altijd dezelfde rollen vertegenwoordigd in het traject naar een nieuw mobiliteitsbeleid. HR is er daar één van. Iedereen kijkt vanuit zijn eigen specialisme naar de wensen voor mobiliteit. Voor Human Resource is dat vaak: vitaliteit, flexibiliteit en aantrekkelijk werkgeverschap. Lees hierover meer op deze pagina. 

Vitale medewerkers

Als HR-expert kun je invloed uitoefenen op een gezond woon-werkverkeer en blije medewerkers. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig je mensen stimuleren om lopend of op de fiets naar het werk te komen. Beter voor hen, voor jouw bedrijf en voor het milieu. Hoe je dat doet? Dat leggen we je uit. Het is veel eenvoudiger dan je denkt.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat vitale medewerkers gelukkiger zijn en productiever werken. Bovendien gaat ook het ziekteverzuim naar beneden. De invulling van het mobiliteitsbeleid van jullie organisatie kan een positieve werking hebben op de vitaliteit van je medewerkers. 

Werken aan gezondheid en vitaliteit van medewerkers levert jou als werkgever direct voordeel, zo blijkt uit onderzoek. De productiviteit stijgt met 5% (bron: World Economic Forum) en verzuim -zowel kort als lang- daalt met 15% (bron: MKB Service Desk). ​

Wil je weten wat de voordelen van Radiuz zijn voor jou als werkgever? Bekijk onze mobiliteitsoplossing!

De wereld verandert. Mensen veranderen. Ze kijken kritischer naar hun autogebruik, kiezen voor elektrisch of voor helemaal geen auto. Vanuit een behoefte aan duurzaamheid, maar soms ook gedwongen door gebrek aan parkeergelegenheid.

 

COVID-19 heeft de behoefte aan een flexibel mobiliteitsbeleid extra actueel gemaakt: thuiswerken heeft een enorme vlucht genomen en de verwachting is dat dit een blijvende trend is. Wie reist straks nog vijf dagen per week naar kantoor?

 

Medewerkers willen zelf kunnen kiezen hoe vaak en hoe ze naar kantoor gaan. Van ‘bezitter’ worden ze ‘gebruiker’ van vervoermiddelen.

millenials mobiliteit

Uit ons onderzoek blijkt dat 94% het belangrijk vindt om keuzevrijheid te krijgen in hoe zij van en naar kantoor reizen.

Onderscheid je als werkgever met een aantrekkelijk en passend mobiliteitsbeleid. Steeds meer medewerkers hebben die wens; door hieraan te voldoen verhoog je de tevredenheid. Bovendien draagt dit bij aan employer branding. Je onderscheidt je in positieve zin ten opzichte van andere werkgevers. Vanuit Radiuz hebben we onderzoek gedaan naar de reisbehoeftes van medewerkers. Benieuwd naar de resultaten?

 

neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom kies je voor Radiuz