facility

Beslissingen nemen waar alle lagen binnen de organisatie baat bij hebben. Geen eenvoudige taak. Of toch wel? Als Facility Manager regel je alles goed voor de werknemers, maar wil je ook kostenbesparend werken. Mobiliteit staat in de kosten-top-3, dus meestal valt hier wel winst te behalen. Omdat jouw functie al complex genoeg is, neemt Radiuz jou de mobiliteitsproblematiek graag uit handen. Hoe? Dat leggen we je uit.

mobiliteit: een extra uitdaging

Als Facility Manager krijg je steeds meer op je bord. Administratie, procesoptimalisatie, automatisering; het houdt nooit op.
Bij al jouw taken speelt kostenbesparing een belangrijke rol. Net als duurzaamheid; dat staat steeds hoger op de prioriteitenlijst.
Daarnaast brengt de situatie rond COVID-19 veel uitdagingen met zich mee. De functie van het kantoor verandert -blijvend. Hygiëne, ventilatie en een verantwoorde kantoorbezetting worden steeds belangrijker.

 

Het managen van mobiliteit is niet iets waar je dan ook nog op zit te wachten. Je wilt juist werk én kosten besparen. Om jou op beide vlakken zoveel mogelijk uit handen te nemen, heeft Radiuz het alles-in-1-mobiliteitsplatform. Hier zit alles onder één dak. Heel efficiënt en stukken goedkoper.

Je wilt duurzaam inkopen en ook de verduurzaming van het wagenpark vergt je aandacht.
Je kunt kiezen voor elektrische leaseauto’s, maar heb je al eens gedacht aan elektrische deelauto’s waar de medewerkers flexibel gebruik van kunnen maken?

Nu er op grote schaal wordt thuisgewerkt, blijven veel parkeerplekken leeg, terwijl ze wel geld kosten. Dat kan anders. Radiuz regelt het allemaal voor je.

De COVID-19 pandemie zorgt voor nieuwe uitdagingen. Alles wordt aangepast: ventilatie, catering, schoonmaak, de logistiek van de verkeersruimten.
Ook de kantoorbezetting en indeling van het kantoor zijn nu anders. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers veilig op kantoor kunnen werken? Wat kun je hen bieden?

De werkplekplanner van Radiuz helpt bij het registreren en controleren van de kantoorbezetting. Controle voor de werkgever, vrijheid voor de medewerker. Met één simpele klik.

neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom kies je voor Radiuz