Consortium van Radiuz in top 5 aanbesteding MaaS Zuidas

Door middel van MaaS (Mobility as a Service) willen het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Gemeente Amsterdam en de werkgevers op de Zuidas aankomende fileproblemen voorkomen en (combinaties van) nieuwe mobiliteit stimuleren. Om dit te realiseren zijn zij opzoek naar een partij die snel een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor de auto weet te realiseren.

 

Het consortium van Radiuz, Over Morgen en Amber is hier de ideale partij voor. Radiuz integreert allerlei bestaande en nieuwe mobiliteitsaanbieders naar één platform. Hierdoor beweeg je met 1 pas van A naar B naar C met vervoersoptie X, Y en Z. Zowel zakelijk als privé. Voor werkgevers heeft de oplossing van Radiuz grote positieve impact: nauwelijks mobiliteitsadministratie, een zeer breed mobiliteitsaanbod voor medewerkers en grip op kosten en CO2-uitstoot.

 

Victor van den Berg, CEO van Radiuz: “Met ons platform voorzien we in gemak en vrijheid voor de werknemer en vereenvoudiging in processen voor de werkgever. Dat sluit naadloos aan bij waar de gemeente voor de Zuidas naar op zoek is. De komende weken zullen we hard werken aan de laatste ronde van de gunningsprocedure: ik ben trots op ons team!”

 

Over Morgen werkt met haar adviseurs aan duurzame mobiliteitsvraagstukken. MaaS is één van de oplossingen voor de transitie van bezit naar gebruik van modaliteiten en onze toekomstige ruimtelijke ordening. Amber is de snelst groeiende mobiliteitsaanbieder van Nederland. Met een vloot elektrische auto’s en e-bikes garandeert Amber dat haar gebruikers op elk gewenst moment een passend (zakelijk) vervoermiddel tot hun beschikking hebben.

 

Met het behalen van de laatste ronde in deze aanbesteding hebben Radiuz, Over Morgen en Amber tientallen partijen achter zich gelaten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.