zakelijke dienstverlening & mobiliteit

Je wilt als goede werkgever een duurzaam beleid voeren, maar tegelijkertijd kosten in de hand houden. Mobiliteit staat hoog genoteerd als kostenpost én als een arbeidsintensief deel van de beleidsvoering. Met een uitgebreid wagenpark en contracten met verschillende leasemaatschappijen, heb je een fikse klus te klaren. Dat geldt tevens voor de diverse leveranciers en (OV-)abonnementen. Dit legt een enorme administratieve druk op de backoffice.

Dan zijn er nog de nieuwe mogelijkheden als deelfietsen en deelauto’s -waarvan het aanbod per regio behoorlijk kan verschillen. 

Wil je daarop inspelen? Veel spelers zijn nieuw; zijn de diensten wel betrouwbaar? En hoe ga je om met fiscaliteiten, met vergoedingen?

 

En uiteraard wil je ook een aantrekkelijke werkgever zijn. Hoe zorg je dat je met het reisbeleid een passend aanbod neerlegt -een aanbod waar de medewerkers blij van worden?

 

Kortom: mobiliteitsbeleid is een harde noot om te kraken. Daarnaast heb je in deze tijd, waarin alles verandert, meer behoefte aan flexibiliteit. De meeste mensen werken thuis en blijven dat wellicht doen. Hoe speel je daarop in met mobiliteit?

 

Ga je een thuiswerkvergoeding introduceren, 2 of 3 dagen woonwerkverkeer compenseren?

Radiuz biedt oplossingen voor deze complexe materie.

 

Een voorbeeld: je wilt een groep medewerkers OV aanbieden, mét deelfietsen en deelauto’s. Hiermee bied je meer mobiliteit aan, maar dat hoeft niet méér te kosten. Jij koppelt hier een bepaald budget aan en via het volledig geautomatiseerde Radiuz-platform houd je grip op wat je medewerkers gebruiken en verbruiken.

 

Je betaalt alleen voor wat je gebruikt; Pay per use. 

Aan het Radiuz-platform zijn vele mobiliteitsleveranciers gekoppeld. Er gaat een groot aantal geautomatiseerde processen achter schuil, om het gebruik van flexibele mobiliteit voor jou en je medewerkers zo eenvoudig mogelijk te maken. 


Wat jij als mobiliteitsbeheerder van jouw organisatie aan de voorkant van het platform ziet, zijn simpelweg opties die je kunt aan- en uitvinken. Daarmee stel je de mobiliteitsregels voor medewerkers in en houd jij heel eenvoudig de touwtjes in handen.

Heel gemakkelijk, kostenbesparend, flexibel en inzichtelijk. Dat is Radiuz.

neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom kies je voor Radiuz