Branches

Radiuz biedt een oplossing aan grootzakelijke organisaties. Met Radiuz heb je als organisatie het totale mobiliteitsbeleid geregeld met één leverancier en tevens ontwikkelpartner: geen losse contracten met tal van leveranciers. 

Ons platform draait rondom de vijf fases van de employee journey van zakelijk reizen: boeken, registreren, declareren, budgetteren en beheren. 

Lees hieronder meer over onze oplossing in de zorg en zakelijke dienstverlening.

Mobiliteit in de zorg

Het managen van mobiliteit kan soms complex zijn. Vooral die van een zorginstelling. Je hebt te maken met medewerkers die in wisselende diensten werken.  Bovendien heb je niet alleen te maken met je medewerkers, maar ook met een stroom patiënten en bezoekers. Radiuz helpt je grip te krijgen op het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie. 

Mobiliteit in de zakelijke dienstverlening

Je wilt als goede werkgever een duurzaam beleid voeren, maar tegelijkertijd kosten in de hand houden. Mobiliteit staat hoog genoteerd als kostenpost én als een arbeidsintensief deel van de beleidsvoering. Met een uitgebreid wagenpark en contracten met verschillende leasemaatschappijen, kan je soms een fikse klus te klaren hebben. Wij hebben de oplossing.