BNV Mobility lanceert de TURNN-mobiliteitskaart powered by Radiuz

BNV Mobility en Radiuz introduceren de TURNN-mobiliteitskaart. Hiermee krijgen zakelijke reizigers toegang tot diverse vormen van vervoer waaronder het openbaar vervoer en Greenwheels. Deze mobiliteitskaart is een waardevolle aanvulling op de huidige dienstverlening van BNV Mobility die zij levert met haar dienst TURNN. Zo draagt TURNN haar steentje weer bij aan het positief stimuleren van duurzaam en spitsverminderend reisgedrag.

Wat is TURNN?

TURNN is een doorvertaling van de jarenlange ervaring van BNV Mobility op het gebied van gedragsverandering en spitmijden projecten. TURNN is de dienst die organisaties ondersteunt bij het ontwikkelen van een toekomstbestendig en duurzaam mobiliteitsbeleid. Zij geeft advies omtrent mobiliteit, voeren mobiliteitsscans uit en onderzoeken of aanvullende diensten van toepassing zijn op het beleid. De diensten van TURNN worden ondersteund  met de innovatieve TURNN-app, waarmee het reisgedrag positief gestimuleerd wordt. Voor een overzicht van de diensten van TURNN kijk op www.turnn.io.

Complementaire samenwerking: BNV Mobility en Radiuz

BNV Mobility, specialist in slimme mobiliteitsoplossingen, was op zoek naar een waardevolle aanvulling op haar dienst TURNN. Hier kwam Radiuz om de hoek kijken. Door de plug&play oplossing van Radiuz kan zij eenvoudig inhaken op het mobiliteitsplatform van Radiuz en een eigen mobiliteitskaart op de markt zetten: de TURNN-mobiliteitskaart. TURNN is nu snel, slim en veilig gekoppeld met een uitgebreid netwerk van mobiliteitsleveranciers zonder bijbehorende ontwikkelkosten en doorlooptijden. Mobility made simple dus!

De voordelen van de TURNN-mobiliteitskaart

De TURNN-mobiliteitskaart ontsluit verschillende vormen van mobiliteit. Zo hebben medewerkers toegang tot het openbaar vervoer, Greenwheels, parkeren en de OV-fiets. Op kaartniveau kunnen alle diensten aan- en uitgezet worden, dit geeft flexibiliteit en keuzevrijheid. Verder komen alle reistransacties samen op één maandelijkse factuur en hoeven werknemers hun reiskosten niet meer voor te schieten – dit neemt de complete declaratiestroom weg. Ook hebben werknemers met de TURNN-mobiliteitskaart altijd voldoende saldo, opladen is dus niet meer nodig. Ideaal!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.