Mobiliteit voor jou

Fit tip: fiets naar je werk

By | Blogs, Inspirational | No Comments

Nu de zomer eraan komt, is het een goed idee om alvast aan je bikini body te werken. Onze tip: fiets naar je werk! Niet alleen je lichaam, maar ook je geest profiteert hier enorm van. En als je te ver weg woont om het hele stuk te fietsen, improviseer dan met een OV-fiets of e-bike-to-go. Meer informatie hierover en de vijf grootste voordelen van fietsen lees je hier.

Read more..

Zet je in voor een goed doel!

By | Blogs, Inspirational | No Comments

Hé jij daar, achter je bureau! Beweeg jij wel genoeg? Volgens recent onderzoek van het CBS zijn auto’s het meest gebruikte vervoersmiddel bij woon-werk verkeer. Maar liefst 60% van de zakelijke reizigers komt met de auto naar het werk. Vanaf een afstand van 5 km wint de auto het zelfs al van de fiets. Een goede reden om jezelf en je collega’s in te schrijven voor een van onderstaande activiteiten en alvast naar sponsors te zoeken.

Read more..

NS favourites: de beste hotspots

By | Blogs, Inspirational | No Comments

Ken je NS favourites al? Dit leuke initiatief is door de NS opgezet in 2015 en bestaat uit verschillende blogs met hotspot tips door bekende bloggers. NS favourites heeft cityguides voor diverse steden in Nederland, maar ook artikelen over eten, cultuur, shopping en per stad exclusieve aanbiedingen. Dus of je nu toerist in eigen land wilt spelen of meer over je eigen stad wilt ontdekken – NS favourites is daar perfect voor! Hier vind je de beste tips op een rijtje.

Read more..