bespaar op reiskosten

De COVID-19 pandemie heeft invloed op iedere organisatie; zowel op de core business als op omliggende processen. Een beleidsonderdeel dat direct raakt aan de nieuwe situatie waarin thuiswerken een cruciale rol speelt, is het mobiliteitsbeleid. Veel organisaties maken onnodige reiskosten.

Thuiswerken en conference calls zijn momenteel de standaard voor heel veel (ambulante) medewerkers. Deze situatie heeft directe gevolgen voor de mobiliteitsbehoefte van jouw medewerkers. Onderneem daarom actie en beperk waar mogelijk de onnodige onkosten.

vaste reiskosten

Veel organisaties werken met abonnementen of vaste reiskostenvergoedingen voor woon-werkverkeer en zakelijke reizen. Sinds de uitbraak van COVID-19 lopen deze kosten veelal door, terwijl er niet of nauwelijks wordt gereisd.

Ook op andere momenten kunnen onnodige reiskosten worden gemaakt. Een aantal van deze momenten zijn:

    • de vijf vakantieweken van een fulltimer;
    • de gemiddelde zes dagen per jaar dat een werknemer ziek is;
    • de feestdagen die op een werkdag vallen (6 in 2020).

check de (vaste) reiskosten van jouw medewerkers!

  1. Kijk kritisch naar de toekenningscriteria van zowel functionele- als arbeidsvoorwaardelijke auto’s. Er zijn tegenwoordig veel goede en goedkopere mobiliteitsoplossingen.
  2. Neem alle OV-abonnementen onder de loep. Reizen op rekening is in vrijwel alle gevallen goedkoper dan een abonnement of trajectkaart.

wil je weten hoe jouw organisatie mobiliteitskosten kan besparen?

Neem contact met ons op via 030 30 40 641 en krijg advies op maat.

overstapservice

Radiuz helpt jou bij het stopzetten van je lopende reisabonnementen. Ook laten wij de implementatie van onze pay-per-use-oplossing soepel verlopen, zodat jouw medewerkers razendsnel weer kunnen reizen en jouw organisatie alleen betaalt voor daadwerkelijk gebruik. Regel je de overstap liever zelf? Ook prima; onze overstapservice is niet verplicht.

binnen no-time geregeld

De beste tijd om over te stappen naar een andere reisoplossing is nu!
Jouw werknemers werken thuis en de kosten lopen gewoon door. Wij kunnen de Radiuz-pas binnen vijf werkdagen naar je medewerkers sturen.

benieuwd hoe jouw organisatie kosten kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom dus Radiuz