consultancy

Nieuw beleid samenstellen

Voor een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid zoek je aansluiting bij de beleidsdoelstellingen van de organisatie en bij de wensen en eisen van de belangrijkste stakeholders. Stuur je op aantrekkelijk werkgeverschap, CO2 reductie, vitaliteit en/of kosten?

 

Wij helpen organisaties om de juiste inzichten in het huidig beleid en de gewenste situatie te krijgen. Dat doen we door een quick scan en workshop. Wil jij direct al inzichten hebben in de verbeterpunten van jouw organisatie. Vul eenvoudig de online quick scan in. Het kost je maar 5 minuten.

Workshop

Nadat uit de quick scan de juiste inzichten en wensen zijn opgehaald halen we in de workshop de speerpunten van jouw organisatie op. Het droombeleid wordt geformuleerd en we brengen de reisprofielen van jouw medewerkers in kaart. Dit gebeurt, net als tijdens de quick scan, met stakeholders van verschillende afdelingen.

Vervolgens vergelijken we het huidige beleid met het droombeleid. Met de input vanuit de workshop wordt een advies gegeven over hoe het droombeleid kan worden waargemaakt, en welke middelen daarvoor nodig zijn.

vragen over de quick scan?

Wij vertellen je er graag meer over. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Daarom dus Radiuz

  • Vereenvoudigt mobiliteit
  • Gebruiksvriendelijke tools
  • Vrijheid voor medewerkers
  • Meer grip voor werkgevers