Goedkoop tanken doe je zo!

9 mei 2018

Goedkoop tanken kan soms een uitdaging zijn – vooral als je geen zin hebt om helemaal om te rijden naar het goedkoopste tankstation. Niet getreurd! Met bepaalde tankkaarten zoals Travelcard en de mobiliteitskaart van Cardz by Radiuz krijg je bij ca. 2.000 tankstations in Nederland 10 tot 15 cent korting op de pompprijs. Alle ins en outs van goedkoop tanken vind je in deze blog.

Zakelijke kortingen met Travelcard

Omrijden naar het goedkoopste tankstation is verleden tijd. Want waarom zou je omrijden, als je bijna overal met korting kan tanken? Ja, dat lees je goed! Dankzij Travelcard ontvang je bij ca. 2.000 tankstations in Nederland maar liefst 10 tot 15 cent korting per liter. Dat scheelt. Verder kun je met Travelcard bij elke tankstation in Nederland tanken en profiteer je ook van volumekortingen. Meer informatie over Travelcard vind je hier.

Goedkoop tanken met Radiuz

Ook met de zakelijke mobiliteitskaart van Radiuz ontvang je bij ca. 2.000 tankstations in Nederland 10 tot 15 cent korting per liter. Daarbij kun je bij alle tankstations in Nederland met deze mobiliteitskaart je brandstof, motorolie, ruitenwisservloeistof en de carwash afrekenen. Met deze mobiliteitskaart kun je ook gebruikmaken van het openbaar vervoer, parkeren, elektrisch laden en een OV-fiets huren. Super handig! Trek snel je HR-manager aan zijn/haar jasje om jullie mobiliteitsbeleid onder de loep te nemen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tanklocator

Even je auto vol gooien voor je roadtrip richting Zuid-Frankrijk? Dat wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen. Als je nog geen voordelige zakelijke tankkaart hebt, kun je gebruikmaken van een tanklocator. Deze wijst je de weg naar de goedkoopste tankstations – zo ben je gegarandeerd van een lagere tankprijs. Check de Fuel Cost Saving website van Travelcard.

Zuiniger rijden

Wist je dat je maar liefst 10% van je benzine kunt besparen door zuiniger te rijden? Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Je rijdt al een stuk zuiniger door een constante snelheid te rijden. Ook is het verstandig om niet tot de laatste druppel van je tank te rijden. Dit veroorzaakt namelijk vuilophoping en op den duur meer onderhoudskosten.

Pak de fiets

Een andere optie is om de auto natuurlijk helemaal te laten staan. Neem bijvoorbeeld de fiets naar je werk! Door te fietsen verlaag je namelijk je biologische leeftijd en wordt je slimmer. Hoe? Dat lees je in deze blog.