"Iedereen kan in deze tijd wel een knuffel gebruiken.."

Radiuz hecht veel waarde aan participatie aan het leven. Wij stimuleren dat met drempelloze mobiliteit. Met het OV naar de zakelijke meeting binnen de ring, met de deelauto naar vrienden buiten de stad. En dat is sinds COVID-19 absoluut geen vanzelfsprekendheid. Social distancing zit niet in onze natuur en toch zijn we nu genoodzaakt thuis te blijven en afstand te houden. 

Mensen uit de risicogroep zien hun (klein)kinderen alleen nog van achter het raam en met vrienden kletsen we bij via Facetime of Houseparty. Collega’s zien velen van ons alleen nog via video calls, afspraken houden we telefonisch, de vrijmibo doen we virtueel. We proberen op allerlei manieren met elkaar in contact te blijven en aan het leven te blijven participeren. 

Wij van Radiuz vinden persoonlijk contact een groot gemis en hopen dat de situatie het snel weer toelaat elkaar live te zien! Tot die tijd, houden we ons netjes aan de regels van het RIVM..

Geef iemand een knuffel die wél binnen de regels van het RIVM valt

Speciaal voor onze relaties stellen we een beperkt aantal knuffels beschikbaar. Wie zou jij een échte knuffel willen geven? Of met wie zou je snel weer een bakje koffie willen doen? Vul onderstaand formulier in en wij sturen namens jou een mooie knuffelbeer naar de geadresseerde! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.